Ako primis terapija za vitamin D, treba najmalku 3 nedeli da apsteniras od terapijata za da izleze realna vrednost
Zdravo, Sakav da prasham dali posle neuspeshno ivf ciklusot vi beshe poslab, bidejki 2 den sum i obicno na 2 den mi bilo mnogu obilno a sega mn malku mi tece
Da mene mi se oskudni ciklusite, odnosno samo prviot ciklus po neuspesen transfer. Posle naredni meseci najnormalno. Mislam deka e normalno
3 den ti se ovie od ciklus? Se e okey, osven estradiolot, za pocnuvanje na stimulacii go baraat do 30, e sega ne znam kako e za transfer, kaj mene sekogas bil do 30 i mi vikale okey e. Toa doktorot ke ti kaze sto te vodi. I vit d mozes da prodolzis da si pies. Drugo vaka top si Btw jas go znam estradiolot so merni edinici od sistina, tuka gledam pocnuva od 26, moze i najnormalen da ti e
Zdravo milo mi e za rezultatite.a kade gi napravi ovie analizi bidejki vo ohrid nekolku pati sum prasala i ne pravat
Да, ама јас на приватно ги испитав, зошто отидов за хормоните, а немав време да земам упат за интернист па да ми пушти за таму. Интернист или било кој специјалист. Во сабота бев и таму на шалтер ми викаше жената да претрчам до токсикологија да ми дадат упат, за да не ги плаќам, ама не ми се трчаше по врати. Секако нема да биде овој циклус па ќе видам и со докторот, зошто и брисеви сега ќе правам. Повеќе ми беше додека чекам и довршувам со испитувањата да не треба да почнам терапија да покачам нешто. Фала во секој случај Незнам само дали е доволно од 400 да пијам, тие ги имам од бугарските неофолик мета? Од интернист или специјалист.
Ве следам редовно и сега мислам дека ке ми помогнете Кој др би го препорачале како стручен за девојчиња кои уште немаат добиено циклус Девојчето е 14 полни години па сакам некој стручен да ја ѕирне Матичен гинеколог ја гледа 3 пати и се тоа рано е но јас не сум мирна Ваљда некој др од овие за стерелитет ке треба да ја виде ?
Пријателка моја ја носеше ќерка и кај Димитров во Ремедика, али освен гинеколог треба и на ендокринолог да се консултира. Кај пријателкава излезе дека се е во ред, доби циклус по некој месец, али паниката си го прави своето и грижата, секако
Немаш потреба да ја носиш кај ивф специјалистите. Појдете кај Маџунков у Струмица, блиску ти е ем. Докторов е врв , нема да се покаеш. Посветен максимално. Ако ептен сакаш у Ск, тогаш Димитров у Ремедика за оваа работа
Ќе биде се во ред,имај позитивни мисли.И јас направив тест на 7 ден и имав ваква скроз бледа линија.По неколку дена направи си бета.