Можеби ти истекле документите што ти ги бараат, поднеси пак хормони и АМХ со истото барање, треба да ти одобрат 1 ваучер со твои.
Znam mila, i jas se nerviram mnogu poradi toa. No 3 meseci nemozea termin da ni najdat i ne ni preostana drugo osven na privatno. I napravivme samo za soprugot.
Da, da. Ama milo mi bese sto sredstvata si bea iskoristeni. Barem ne propadnaa. Ne plativme 90.000 za zamrznuvanje tuku pomala suma.
Ova mi e podnesuvanje za vtoro ivf i se zaglaviv , za prvoto si podnesov se sto baraat( bez ovoj amh )i mi dadoa obicen vaucer , ama sea za vtorovo so se izglupirav da go podnesam i amh i ete me zaglavija so gluposti a neznaev deka dodeluvaat so donorski ako dades amh pod 1
Ne mi se isteceni dokumentite , site se od juli novi..valjda ke mi dadat obicen vaucer za vtorovo ivf ke vidime , baraat oni pak hormoni i amh pa ajde ke im odnesam a imaat od juli se dadenite , a za tretiot obid ako mi treba se plasam pak da ne me masiraat .... izgleda samo ova na mene mi se ima sluceno
Mene vo mesec juli mi stigna pismoto deka mi odobren vaucerot. I sega do dekemvri ili januar mesec imam rok?
Dragi zeni i idni mamicki denes oficijalno ve vlecam site za nos site vie da se prefrlite vo temite trudnicki muabeti i prvo tromrsecie od bremenost. Srekno na site.
На страната на фондот, во упатствата е дефинирано ова како правило. Исклучок прават за прв ваучер. Поднеси повторно се што ти бараат, може ќе ти одобрат пак, не се знае.