Jas gi piev ovie, dobri se, ama Myocystinn podobri rezultati mi dade. Inaku gi imas na Amazon, na drugo mesto kaj nas nema sansa. A na iherb imam gledano so uste podobri sostavi. Ali kako ti kaze doktor, taka, zavisno od dijagnoza
Lelee uzas ej , znaci dzabe se baftam so ovie od fondov(sea pak hormoni i amh mi baraat) , nema da mi dadat izglea obicen vaucer taka mi lici ...kako se zeznav da dadam amh ufff , niso ke si odam privatno i toa e jbg
Девојчиња треба да проверам естрадиол и прогестерон на втор ден од циклус. Бидејќи втор ден ми е денеска, а недела е, знаете ли дали постои шанса некоја лабораторија денес да работи? Фала ви, многу ќе ми значи да ми пише некој ако знае.
Proveri avicena vo taftalidje bi trebalo da raboti ( ako imas upat mozes na klinika za hormoni rabotat sekoj den)
На клиника може да се случи и да те вратат денес, а и да те боцнат резултатите утре ќе бидат готови. Авицена во недела само за ковид тестови работи. Сиистина иди си директно, ќе завршиш таму работа. Ако почнувате циклусов со постапка, со лесно нека е и со успех!
Фала Kailani. Ептен ми помогна. Јас пак мислев дека не работи ни една лабораторија во недела. Ќе одам директ во Систина.
Здраво девојки. Во вторник го правам третота инсеминација.. Вчера во сабота фоликулот ми беше 21мм, денес најверојатно ќе биде 23мм, добив pregnyl 5000 добив сега во 19:00 часот. Во вторник наутро имам ибсеминација. Дали мислите дека се е во ред или докторот закаснил.
Mila sekoj si ima svoe iskustvo i svoe mislene za sekoj doktor.nekoi pozitivni nekoi negativno, moj sovet odi na kontrolla pa posle konsultacija odluci se.
Mene anita med ses mi rece vo ladno i temna prostorija ili vo fizider. Sega ako mislis deka por ajo vo fizider drzi go vo fizider
Zenicki, 24 den od ET, betata si raste i se duplira kako sto treba. Vo petok sum na prva kontrola, ama sakam da ve prasam dali e normalno da imate menstrualni bolki? Nekogas mi se slucuva vaginalno da imam nekoja bolka kako grc, trae nekolku sekundi pa se gubi....