Samo mikroginon mi dade i impryl vitamini, i nekoi vitamini kako vitamin c zink selen si pijam po sebe, a sto drugo mi sovetuvate da pijam
E toa e drugo, se dava i taka za stimulaciji, ama povise pati. Ova e edna od 20 i nekoj den na ciklus.
Jas momentalno pijam mikroginon, jas gi pijam od 5 den na ciklus, najverojatno za smiruvanje na jajnici, i sleden ciklus od 3 den ke pocnuvam so stomulacii
Здраво, се извинувам што сум надвор од темата гледам дека оваа е доста активна, сакам да ве прашам за мислење на спермограмот и поконкретно за морфологијата?
Хелоооуу друшки,како сте ми? Од денес почнувам да пијам миоцистин во кесички, па неколку од вас знам дека ги консумирате или ги консумиравте,па сакам да прашам дали по 2 или по 1 на ден и дали растворени во вода или директ во уста? Си пишува све на упатството ама можеби некоја поинаку ги консумирала,па имала подобри резз. Мислам дека Блонди пиша дека имала добри резултати па ако може пишете накратко... П.с немам време баш сега да скролам наназад,знам дека е пишувано за ова, па вака директно ке прашам... Фала и убав ден ❤❤❤
Jas konsumiram rastvoreno vo pola casa voda, ne polna znacii i pijam dva pati dnevno, sabajle i navecer. Odlicnii se ❤️
Ne sum mnogu vo tek shto se Koga ke mozes ako sakas da spodelis za sto gi koristis kade se prodavaat i koja cena Ti blagidaram odnapred
Jas gi piev edna na den, rastvorena vo pola casa voda. E sega za dozata maticniot doktor mene mi ja dozirase zosto nemam policistini jajnici, za tie so policisticni po 2 kesicki, ali najdobro za dozata so tvojot doktor
Mene mi gi prepiracaa prijateli od Srbija i davaat dobar rezultat za kvalitet na jk. Sostav se dva vida na inositol, slicni imas mnogu na pazarot, ali kaj mene ovie dadoa mnogu dobar rezultat. Jas otkako gi piev mesec dena jk mesecno imam po 23mm i super ovulacija. Se preporacuvaat posebno za policisticni jajnici, iako jas nemam takva dijagnoza, dobro e da se pijat pri podgotovka za ivf
Девојки здраво. Со амх 1.6 и сопругот со олигоастенозооспермија. Имав само две фоликули и двете се оплодија и ги вратија. Резултатот денес на 12 ден од трансфер бета 446
Докторка Андријана од QI (акупунктура) Доктор Таше Трпчевски ембриолог Стефан Матиќ Ова беше мојот успешен тим