Dali nekoj se osejka poduen vo stomak posle pozitivna beta sto i da apnam se podujuvam i mi preci, sestrata rece poveke proteini da vnesuvam i sol nikako
Ja neznam sto imam vise Uste cekaaam, duri i simptomi dobiv, ali seuste ne mi e jasno zosto Dabrostonot ne reagira Sto bese ovaa, baksuz sum.. Aj ke se cekamee
Јас бев цело време подуена, само сабајлечки кога станував бев рамна, дури не се ни приметуваше дека сум воопшто бремена, но половина од денот како да бев 3 месец, инаку тоа може да е од прогестерон, дефинитивно треба да смениш исхрана како што ти кажале, земај и зрнеста храна, како просо, јачмен, овес, пиј течности, јас дури изгубив апетит, но дефинитивно ја чувствуваш бременоста што е супер филинг Ти посакувам лесни денови без разлика на подуеноста
Здраво девојки ❤ Ми треба ваше мислење. Денес ми е 8ми ден од трансфер, вративме 2 осумклеточни. Денес за прв пат при бришење имав точкасто крварење. Не обилно, но сепак се забележа крв, и тоа црвено, не кафено.. Се јавив во њуборн ми рекоа да престанам да пијам аспирин и клексан вечер да не боцкам... Дека најверојатно е до тоа. За менструација секако е рано, денес ми е 21ви ден, а вообоќичаено добивам на 28, 29. Би ми значело секое мислење. Поздрав ❤
Можеби е имплантација, и дај боже да е, само смирено и за некој ден да не израдуваш со позитивен тест
Мене ми се случиваше ова дури три пати, вториот пат бев и со крварење, убаво така на влошка, ги изгубив сите надежи за успех, исто ми кажаа од Борн да прекинам аспирин и клексан и така бев дури неколку дена, во сите три случаеви имав позитивен тест. Ти посакувам и на тебе да ти се случи, мислам дека е имплантациско Да ни се пофалиш за некој ден
Osumkletocni se treti den taka? Mozes da napravis preku krv za dva dena, ako ne si strpliva, ali na 12 den sigirno ke pokaze
https://docs.google.com/forms/d/e/1...zt5q6sWuYBJQ2zAX6enAsxFKQjYRR-h37yQaQDaI2Cr4k девојки ајде сите да дадеме придонес
Се надевам дека е имплантација. Аспиринот го прекинав, и сега храбро бројам денови до бета. Ве гушкам ❤
Иста бев и јас , на 8 ден имав мало крварење на 9 ден позитивен тест, на 13 висока бета...ти посакувам среќа и на тебе
Dali tie sto primile Dekapeptil depo od 20 i nekoj den od cikus napravile transfer vo rok od 28 dena ili pokasno? Citam nekoj go primil 6 nedeli pred transfer, pa me interesira kolku vreme ima deluvanje i zosto togas 28 dena demek deluva, a go primaat mnogu porano nekoi? Malu sum zbunetaa...
Јас мислам го примив така, крај на еден циклус а следниот правев трансфер. Значи за помалку од месец дена сум правела трансфер. Некој го прима повеќе пати мила, може затоа, некој прима една инекција па после 20 и нешто дена - друга. Мене декакпептилот ми пореметува се. Првиот пат депо примив , имав трансфер па добив менструација ама после таа менструација втората ја добив после 70 и нешто денови. Сега се боцкав секој ден со декапептил, не правев трансфер, треба да добијам за некој ден ама немам знаци, мислам дека пак ќе ми касни многу како првиот пат Многу ги мразам вештачкиве хормони.
Pa i mene mi e sega poremeteno nekako, mislam bidejkji da nemam ciklusi na 28 dena, ke zamine dejstvoto mozebi ili pak ke bide samo smirena matkata ako nadminam vremeto,neznam sto da mislam... Imam simptomi i se ocekuvam, ali nisto, vekje 34 dena, a inekcijata e primiv pred 10 dena, do sega trebase da dobijam, plus Dabroston piev i od nego nisto posle toa. Se nasekirav epten.