Ќе се исконсултирам уште еднаш со Стефан и тоа е тоа. Сепак они не водат во постапката, и сметам дека знае што прави човекот, од досегашното искуство.
Jas imav biohemiska prirodno vo 6 nedela I mi se iscisti so ciklus edinstveno doktor od Sistina mi preporacaa kapki metilergometrin da pijam otkako ke dobijam za da se iscisti pobrzo I poubavo I mi kaza dojdi na kontrola I otidov me vide na eho rece nema nisto endometrium e super nekoja bela crtka se gledase toa bilo dobro. I da si odis na kontrola nedaj boze da ostane nesto posle maki I komplikacii .
И мене не ми рекоа после спонтаниот абортус да идам на контрола, рекоа дека е ран и само ќе се исчисти, но јас за да си бидам мирна и да не му ја мислам како ти сега, си отидов на контрола. Така да закажи си и биди си мирна.
Кај мене е мала отстапката, демек сум можела и без терапија, само со исхрана и вежбање да средам. Арно ама ништо, вежбам, внимавам на исхрана и накачувам тежина. А тсх ми е 0.032, што значи не е до тсх, баш сега ми е намалено…
Поддршка за сите што го поминавме/поминуваме овој пат...сите еден ден ќе се израдуваат (ми остави впечаток видеово). https://www.instagram.com/reel/CWDR4_XlMY2/?utm_medium=copy_link
Devojki veke edna nedela od kiretaza a bolki vo gradite isto kako koga bev bremena nemozam da gi dopram, normalno li e?
Докторката Бранкица има поголемо знаење од таа на патофиза околу инсулинот што и како треба да се пие. Од тие " доктори" на патофиза изгубив доста време со регулирање и дозирање на терапија за тероидната. Сега жалам за времето што им го посветив на патофиза, наместо одма да си отидам на ендокринолог. Јас метформин пијам сигурно 4 години и ќе пијам се додека докторката смета дека треба, а тоа не значи дека треба доживотно. Нашата цел е да добиеме бебе и додека не се случи тоа ќе мора да се внимава и на хормоните - инсулинот. Со среќа
Мало пецкање внатре во матката некако чудно краткто и прекратува и ниското доле во стомахот како да ми тежи нешто?
Нема штета од метформин туку баш може да придонесе јас почнав со глукофаж па ми сменија на сиофор истото е може имам подобрување од сиофорот повеќе ама дека е поголема доза.. повеќе гинеколози и ендокринолози ми рекле да не прекинувам никако со метформинот
Jas se naeziv od videovo,ama bukvalno. Poddrshka za site borci,za site heroi koi eden den ke izlezat kako pobednici so svoe chedo vo race
Јас пред година ипол правев и не се сеќавам кој број соба беше, а инаку е кога ќе влезеш право па десно во чело таа врата. Некоја што правела скоро нека каже кој бр на соба е