Za kariotip treba sekojdnevno po nekolku pati vo denot da proveruvate I toa proveruvanje nekogas moze da Trae I po cel mesec ama mora da se bide uporen I koga ke pustat termini za pola den se ke se ispozafati I toj mesec otide pa posle pa za nareden ce ceka dosta vreme prvin dur najdes termin I posle pa dur bide da te bocnat. Jas kraj na mart zakazav sredina na Maj termin a prethodno non stop gledav termini sekoj den duri od januari. Pravat I privatno vo Sistina ama od covek e 7000 nekade a na GaK e 700. E sea obicno kariotip treba I dvajca partneri da napravat I termin da bide vo ist den a zakazuvanje za zena pravi ginekolog a za Maz opst maticen I toa treba da se iskordinira. I sea koj ima.prostor.da ceka se toa 1400 ke.gi Kosta za sebe I sorugot na GAK ama ako nekoj mu e hitno kw mora privatno nepostoi drug nacin na Gak osven so termin nemoze tamu za kariotip ni prioriteten upat ni iten upat nikakov samo so termin.
Здраво И конечно денес беше мојот ден за бета. Штотуку ми се јавија од клиниката и ми соопштија дека мојата бета е 360,8. Ви посакувам на сите успех во постапките
@Mateas @Tiffany01 честиткииии. Да сте најсреќни и само со уживање до крај. Дај Боже за сите борци што поскорооо
Па тоа беееее, нека греат високи бети и еден куп радосни вести, дај Боже за сите нас! Честитки @Mateas
Daj boze naredniot pat da bide uspesen barem taka vikaat so zamrznite embrioni e pouspesna procedurata i so sreka za nareden transver!
Честитки,со лесно, со убаво! ❤ И јас бројам денови до бета. Се надевам на трета среќа (трет трансфер ми е)
Eve da vi kazam za Kariotip, moze da se napravi I na Pedijatrija, jas pravev pred eden mesec I rezultatite mi bea gotovi za 2 nedeli.
Jas I pisav direktno na doktor Elena Sukarova na Viber I ja zamoliv da ne primi, zenata vednas pozitivno mi odgovori I ne primi so prioriteten upat, za mene od maticen ginekolog, a za soprugot od opst lekar. Upatot glasese za pedijatrija, a tamu doktorkata ni izdade upat za kariotip I ne bocna istiot den.