Фала ти миличка, вистина нема збор за утеха...Толку надежи, боцкања, ноќи не преспиени и на крај кога ќе доживееш неуспех те кине од внатре. Но силни сме ние. Мора да стигнеме до целта.
Јас Со кола, да ми дозволиа рекоа веднаш после трансфер може да одам дома со што сакам и со авион, и со бус и со кола, ама јас утредента тргнав, и еве малиот веке 2 и пол години спие до мене, на сите ви го посакувам истото што побрзо. Поздрав
Ако си осетлива на болка, можеш да се напиеш нешто пред тоа. Јас пиев вентор или кетонал и ми беше многу подносливо. Можеш и бедоксин да си поопуштена. Многумина не ги боли, процени си според тоа колку толерираш болка.
Zenichki jas podnesov dokumenti za invitro,no nemam odgovor,zvonam sekoj den vo fond,ne krevaat.... dali ima nekoja od vas bilo kakov drug kontakt ? Vi blagodaram odnapred
Бев вчера на преглед и немаше овулација па ми земаа пак крв за ЛХ, сега стигнаа рез.уште не е. Значи паметот страшна работа секогаш имам овулација и на околу 15 -16 ден, сега Петок пак на преглед на 18 ден. Од мислење или ќе немам овулација или ќе биде покасно.
Не ми кажаа, само на телефон ми рекоа ниско е нема овулација настапено, а Понеделникот беше 7.45 а ова вчера ми земаа крв околу 16часот
Hmm Mene koga mi bese okolu 60 mislam nastapi ovulacija Spored golemina na folikul dr valda procenil deka ke ti bide pokasno Ne se sekiraj stom si na priroden znaes deka mozni se i ciklusi bez ovulacija pa se prolongira nareden mesec
Да скрос на природен, зошто идев претходно и се е супер и овулации и сега кога се решив баш сега касне Ама па ако претпазлив е докторот нека биде што ќе биде подобро на сигурно да си е и да не е овој месец, само излегувањата од работа малку тегнење ама тоа е
Какво е вашето искуство со растот на јајце клетките од 3тиот до 5тиот ден? Денес ми се јави докторот и ми рече дека сите мои оплодени јајце клетки уште напредуваат денес, на 3тиот ден. Имам само 4 оплодени па многу се секирам дали/колку ке преживеат до 5тиот ден. Ако имате некое искуство да споделите во врска со ова многу ќе ви сум благодарна.
Колку дена обично се примаат стимулации?? Знам зависи од тоа како реагираш, но ме интересира од прилика 6,7,8 дена??