Jas pijev 7 dena. Omalaksanost, gadenje, bolki vo jajnicite, bolki vo celoto telo, temperatura i izguben apetit
Jas imav mnogu bolki posle punkcijata, imav bodezi niz celo torzo, od dolen stomak do ramenata, duri ne mozev ni da lezam ni da zemam vozduh celosno... Kako sto ti kaza @Bubce38 izosport pij, mnogu meso, proteini, duri mozes onie kesickite elektroliti da si gi rastvaras, mnogu voda! Za transferot ke si odluci doktorot glej ti da si olesnis, kaj mene i pokraj tie simptomi odlucija za transfer i uspesno bese, eve ne terame 20ta nedela. So lesno za ubavo
Гледај, да си бидеш опуштена и не барај симтоми. Ги имав на последниот трансфер, па на крај негативна бета. Мисли позитивно, и со лесно, да ти минат деновите
Девојки, има убав настан online во понеделник организиран од психолози, на тема перинатална загуба. Многумина од овде сме поминале низ спонтани абортуси и ни е потребна поддршка, посебно од стручни лица. Се надевам ќе биде убава дискусија, а меѓу психолозите може ќе најдете некој со кој би разговарале за нашата борба. https://m.facebook.com/events/916954989211582/
Kaj mene se oplodija 4 no na kraj ostana samo edno, blasto AA i eve me sega sum 11+4 So srekja i samo pozitivno
I mene mi se javija bas na 4 den. Blaga, tapa bolka na sredina vo matkata. I vcera ja imav.. Sigurno e normalno
Da vi se priklucham i jas , vchera imav i jas nekoja chudna bolka poduenost, tezina vo dolniot del ... a pak denes nishto bukvalno ... nishto ne osekam ... ni pak ni gradive neshto posebno ... nemozesh da ne zabelezish ili da ne mislish ... ednostavno vrti suchi tamu se mislite ... do vchera imav apetit , denes nemam ni apetit , neznam kako se upseva da ne se misli ? Da se ignorira ? Do vchera imav chustvo na umor i mi se dremeshe , denes mi idi da izlezam da se istrcham , nekoja nervoza me faka ...oofff beee
Devojki moi, mojata treta bitka zavrsi so neuspeh.. Toa ee.. Show must go on... Ne sum razocarana, ednostavnoo ke se borimee so site sili do celta!
Poduenost i tezina imam celo vreme.. Bolki me fatija vcera, denes ke vidime kako ke e.. Koj den od transfer ti e?
Oooff be mila moja ... ke bide eden den ... nemame izbor osven borba ... ke bide ke vidish , ke dojdi toj den ... te gushkam