Devojki moi, nisto ne e izgubeno dodeka ne se predademo!!! Fala vii za podrskaa, vie ste mii najgolema i podrska i se, so vas se e polesnoo!!! Solzi nema visee, gi čuvam za srekjnite denovii i prodolzuvame naskoro ♥ Ve guskam site hrabrici moi!!! Slednata godina nasa ee!
Mnogu mi e zal mila. So site sili napred pa ke vidis deka vo novata godina ke bide se podobro i ke si dojde sto e tvoe...
Ke vidis deka taka ke bide. Gospod na sekoj ni e pisal kakva sudbina da imame. Taka da da ostavime se vo negovi race. Kako velat kako gospos sto e nikoj ne e. Samo verba i ke ni se ostvari najgolemata zelba
Posle neuspesen transfer so zamrznati, bidejkji imam uste dve embrioncinja, posle kolku vreme mozam pak da se obidam? Kazete mi sovet sto da se ispita uste, planiram antitela za tiroidna i kletki ubijci ako pravat tuka takva analiza za kletkite. Drugo nisto ne mi pagja na pamet
Mislam deka mozes posle 3 meseci da ti odmori organizmot vo sistina imas za kletki ubijci i mozes bris od endometrium da isptas i kariotip dokolku ne ste ispitale i vitamin D drugo nezn.
Ispitav i kariotip i vitamin D, se e vo red. Ke se rasprasam za ovaa i ke se konsultiram so doktorot, neznam sto moze da bide, implantacija nikogas nema, se drugo vikaat vo red e.
И мојот трет обид заврши со неуспех, не ни пишав тука. Браво што не си разочарана. И јас не се разочарав како првите два пати. Овој пат си фатив на рати, секое сабајле по малце поплачување . Биди жива и здрава, ќе биде нареден пат
Pa sega da sme zivi i zdravi prvo nie, nas ni e najtesko, ali ovaa lotarija mora da prodolzi da vrtii Od placenje odamna nisto nemam, samo cist um i razmisluvanje za sleden cekor, da ne gubime vreme, a drug pat od srekja ke placeme! I samo da kazam, sto nemam probano ovoj pat, pred da pocnam so invitro, zdrava ishrana, zdrav zivot, jadi avokado, brazilski, prirodni cedeni sokovi, vitamini i toa so meseci odnapred i eve.. Koga ne saka da bidee, ne saka! Ic ne bev naptana, si izlagav na kratki prosetki, filmovi gledav, ma skroz opustena si bev i nisto ne cuvstvuvav i dojde ist rezultat. Pravilo e da nema pravilo, denot ne e dojden i toa e, placenje nema!! Sto bese do nas, se napravivme.
Da, se nadovrazam na muabetot prijatelke. I jas pred ivf tolku ovosje I zelencuk nemam izedeno cel zivot. Cedeni sokovi, avokado, jatkasti plodovi, proteinska hrana, kratki prosetki do maticnata koga trebase da me bocnat I na kraj negativna beta. Nema pravilo ne e dojden denot. Vo nova bitka so novi sili
Se sto slusnav, se primeniv, za razlika od prethodnite invitra celosno se smeniv i pak Pravete si kako dusata vi saka, toa e samo ona vistinsko! Prijatelkee, prodolzivame
Ни јас немав имплантација првите два пати, третиот пат го средив пролактинот, направив брис од ендометриум кој беше чист, и хистеро-лапаро кога еден канал затворија, другиот го извадија, а исто и еден миом и некоја преграда беше што отстранија. Провери тироидна и вит Б. Ако не е до ембрионите, нешто од ова ќе упали. Постев за Велигден, прв пат у живот, ама со зејтин. И вежбав јога за релаксација. И возев точак.
Очигледно на повеќето од нас малите фудбалерчиња за европско 2022 се спремаат да блеснат Само позитивна мисла и со посилни желби и верување ќе успееме