kako 7 embrioni? Mislis 7 pocnale da se razvivat za potencialni embrioni? Ako si imala vcera punkcija, za brojot na embrioni ke doznavas posle 3 ili posle 5 dena. So srekja
Zdravo devojki denes mi e 7 mi den od transfer smetajki go i denot na transfer. Nekako se cuvstvuvam mnogu omalaksano i umorno. Nekoj so slicno iskustvo pozz
Не ти ни треба да бидеш, верувај. Чекај си само убави вести деновиве и со друго не се оптоварувај За брзо ќе си земеш некое јуначе па те чекаме висока бета да пријавиш
Ako imas blasto embrion, od 7mi den (smetajki od utresniot den posle transfer kako prv), ke treba da ti pokaze testot ako si trudna
Mozes da jades toa za punkcija deka.primas anestezija zatoa gladna za transfer jadi si e sea polna besika ne prepolna treba ke.te.prasat oni ako epten nemozes da dodezis tolku polna mozes vo wc da ispraznis malku.
Здраво ❤ Сакав да ве прашам дека за прв пат отварам боледување, јас не бев во можност да одам денес кај матичниот гинеколог и го пратив сопругот. Докторката кажала дека го отворила, но не му дала никаков лист или потврда.. па сакав да ве прашам дали тоа оди системски или сепак да се врати да побара и на писмено? Фала
Ако дијагнозата е поврзана со гинеколошки проблеми боледување ти отвара матичен гинеколог. За останати боледувања имаш општ матичен лекар.
По трансфер ти следуваат 2 недели боледување. Ако сакаш да користиш слободно побарај си од матичниот гинеколог да ти отвори.
Devojki mnogu ce vi dosaduvam ovie denovi i odnapred vi se izvinuvam, mozebi ne treba da prasam ama ne mozam dali vi se slucilo da imate bleda krv koga ce se brisite, jas poluduvam nikogas ne mi bilo deseno. Ne znam ili mozebi e od Samiut et
Bidi si srekjna i pozitivina, ne misli sega na toaa, taka trebalo da bide. Mozebi srekjata e bas vo ovie embrioncinjaa, ne se sekiraj odnapred, uzivaj i gali mesee! So srekjaaa, da se fatat dvete!