Девојчиња сакам да прашам нешто. Дали може да се искористи ваучерот за стимулации и трансфер но не во ист месец? Дали некоја членка има такво искуство?
Би требало да може, ако трансферот ти е во рокот на важност на ваучерот. За покасно, треба да зборуваш со клиниката, ама не верувам дека може многу покасно. Во случај на одложен трансфер, замрзнувањето си го плаќате приватно.
Remedika i Sistina imaat vo sekoe vreme, e sega moze ke treba nekoj "papir" da pokazes deka ti e prepisan i za sto. Drugarka mi nemase prolutex i vo 22h vecer otide vo Sistina i pustija, znam po toj slucaj i nedela bese
Od punkcija ne od den na transfer Imas pravo na dve nedeli boleduvanje odnesi I go izvestaj od transfer I otvori si boleduvanje.
Devojki kako mislite za ovaa terapija da ne mi e mala Utrogestan 2× 400 mg, estroferm 2 × 2 mg , dekortin i impryl, za krvta kleksan i aspirin
Истата терапија и јас ја зимам, прашав да не треба нешто плус , пролутекс на пример ама докторот ми рече нема потреба
I jas isto taka prasav i mi rece ako sakas ama inaku ne e potrebno ama svs mi se cini deka vo odnos sto imam dve neuspesni mislev deka ce pojacit ama toa e. Da ne si i ti kaj lazarevski , bidejki na site sto slusnav denes istata terapija im ja davase?
Да и јас сум кај него , јас имам три неуспешни до сега ова ми е прво кај него , до сега сјм примала и поагресивна терапија и пак нкшто не било , овој пат оставив како ќе ми каже така па со господ напред
Докторот гледа на ехо каква е состојбата и според тоа препорачува терапија. Воопшто не е мала терапијата, опушти се, покриена си со се што треба. Ајде честито трансфер и за две недели ти посакувам висока бета.
Подобро да ти кажат ко што е отколку само да ти земат пари за недобри ембриончиња...важно во меше ти вратиле квалитетни сега гледај да си се развиваат и не се замарај за друго
Site koi ste imale transfer so 3 dnevni embrioni, koga najrano ste pravele test i koga najrano moze da pokaze ?
Tretiot den bese nedelata a vcera bese cetvrtiot. Neli velat tri ili pet mene mi gi stavia na 4 den. Ne znam. Lazareski mozebi si ja znajt rabotata ama ne zborvit ic so sila nesto da ti kazvit