Да ги пофалам од фонд. Кај мене за помалце од 3 недели стигна ваучерот дома. Предновогодишно баш ме изненадија. Па сега нека е среќна 2022
Девојки здраво. Нова сум, па може ова што ме интересира веќе сте го дискутирале. Дали е точно ако си над 35 години може да имаш само 3 наместо 4 инсеминации за добивање ваучер?
Мене ми одобрија со 2 инсеминации на 38 години без други дијагнози....ова за 2 дете поднесував ,првото ми е зачнато по природен пат
Devojki zdr ,imam ostanato 1 cela kutiija i edna polivina IMPRIL.ne sum vo moznost da gi poklonam no istitite gi davam 2500 den .dokolku ima pisete mi poraka.so sreka Na site koi ste vo postapka i iscekuvanje❤️
Devojki denes gi preispitav dd dimeri i mi bea 1500 ? Normolno od terapijava ili ne normalno? Sekoj pat mi bea vo normala.
zdr devojki posle dolgo vreme vi pisuvam dali nekoja e bidena kaj dr gruzanovska vo new born kakva e kako dr moze da mi kazete
D-dimeri se kacuvaat kako rezultat i na hormonska terapija, pretpostavuvam ste primale periodov, zatoa izvestete go doktorot, ke vi zgolemat doza na antikoagulansi. Bez panika, se resava.
Др.Гуржанова е одлична ко доктор .. но одлуката за кај кој доктор сакаш ќе си ја донесеш сама кога ќе отидеш кај него или неа на консултација...како ти ќе се почуствуваш дал ќе имаш доверба...
Те прочитав и во друга тема па затоа да се надоврзам на одговорите Освен твоите години важна е и дијагнозата на партнерот и затоа ако ви е лош спермограмот ( за кој би требало да се консултирате со уролог обавезно ) може да ви одобрат и со една инсеминација Јас лично не сум била во таа ситуација ама многу членки имаа пишувано за одобрен ваучер со лош спермограм