Da primam klekasani i baska aspirin, se zacudiv deka mnogu mi se visoki. Dali raboti anita od lazaresk utre i ili ce treba da pocekam do ponedelnik vistinski se zagrisiv
Ovaa bi trebalo da e i pricina na toa sto mi se povrasase. Sto celo vreme ne sum ubavo. Znaev deka nesto ne e vo red bidejki ovaa ne mi e prv pat sto pravam ivf
Јас мислам дека прават како ќе им текне во моментот...еве мене со одличен спермограм , со проодни канали , без никаков проблем ми одобрија со 2 , всушност јас прво пратив една , па ми побараа уште една дополнително...тоа беше почеток на летото ...и тогаш имаше и други членки на кои им имаа одобрено со 2 ,а имаше и такви над 35 на кои им побарале 4...изгледа како ќе им се погоди денот
Jas estrofemot ne go podnesuvav, mi ja susese ustata i mi se povrakjase, pa mi dadoa sprej lenzetto, od toj pritisok kacuvav i tahikardii me mavaa, plus dekortinot pravi isto takvi gluposti, tebe ete d dimerite ti se kacile, zatoa ke ti zgolemat antikoagulansi, ali bidi si vo kontakt so doktorot i sledi sostojba. Sekoj razlicno deluva na terapijata, nekoj podnesuvaat hormoni, nekoj ne, ali se sledi i resava.
Da od sabalje ce se java kaj anita i ne prestanvam duri nema da mi kreva. Antikoagulansi sto se, izvini ama nikoj pat ne sum imala prob i ne sum infor za ovaa.
Kleksanot e antikoagulans, moze da ti dodade i aspirin plus i toj ja ima taa funkcija. Samo sledi ja sostojbata i ne e loso i transfuziolog da si konsultiras
Дијагнозата е asthenoteratozoospermia. Мислењето на мојот гинеколог е дека со ваква дијагноза потешко би останала природно трудна, но наводно не било невозможно. Во секој случај фала на инфо. Ако некоја девојка има искуство со ваква дијагноза, замолувам да пише.
Не паничи, покриена си со терапија... утре сепак ѕвони и на сестрата консултирај се... иако нормално е да се покачат ... Не е нешто од храна или слично... но јас би ти дала совет бидејки имаш аспирин и клексан да си земаш и Витамин Ц
Zdravo devojki. Denes mi e 10 den od transfer nesmetajki go denot na transfer. Cela nok imam kako menstrualni bolki normalno li e toa ili sepak mi e neuspesno. Mnogu mi e strav. Iskustva
можеш директно него да го прашаш, секогаш враќа, а за маил те молам види на нивнта веб страница, мислам име точка презиме беше, таму стои, ќе го најдеш..
Devojki ne mozev da izdrzam i napraviv test. Samo mi e strav da ne e pak biohemiska bidejki dosega imam 3 biohemiski ova mi 4 to ifv.