Цртава за 10ти ден и тоа како укажува на успешна бррменост... направи си бета и гали го мешко Честиткииии
Cestitkiiiiii.... Ne se plasi i ne misli negativno..... Posakuvam ovaa bremenost da ti bide sreka i se da zavrsi ubavo so edno/dve bebencaaaa .... Novogodisen podarok ti e ova ❤️
So ova linija, skoro sigurna sum deka nema shansi da ti bide biohemiska. Proveri deneska preku krv. Mene vo 9ti den, so mnogu po bleda linija, mi bese 156 betata
Daj boze mila. Kolku i da se ne e vazno bitno e da mi bide samo uspesno. Vazno e da imame site barem po edno.
Aha. Neznam duri sreda mi e za proverka na beta. A kaj nas tuka nema kade da ispitam ili stip ili skopje. Ke se obidam da docekam do togas osven ako nemam nekoi jaki bolki. Pozzce
Ako si nestrpliva, javi se vo laboratorija "ramus" od skopje, se si mislam deka imaat odredeni denovi vo nedelata sto imaat ekipi na teren niz makedonija,i pravat laboratoriski analizi. Samo si naplakaat usluga + prevoz. Ili opusteno, cekaj do sreda.
На овакви две преубави линии не би требало мисли позитивно и се ке бидне во ред. Ти посакувам школска бременост
Mnogu sum srecna za tebe, ne misli negativo misli pozitivno deka se ce bide vo red i da znaes deka taka ce e.
Aj koga sme kaj proluteksot ako ima nekoj potreba od utrogestan imam celo paketce ne otvoreno barem da se iskoristi
Eve vaka da kazam za refundiranje. Deneska podnesov dokumenti i se bese vo red. Koga mi prepisa doktor kleksani, denta otidov vo svoj grad vo drzavna bolnica i pobarav od ginekolog specijalist izvestaj, mu objasniv i vrz osnov na mutaciji dobiv izvestaj. Potao otidov i gi kupiv kleksanite i pobarav smetkopotvrda so izvestajot, zaedno so toa fiskalnata e socuvav. Mojot izvestaj bese napisan za 30 dena, vo tie 30 dena jas kupiv 27 kleksani, koga zavrsiv so primanje, otidov kaj maticen ginekolog i pobarav izvestaj-potvrda za primeni kleksani. So site tie dokumenti otidov vo fond i zavrsiv rabota bez problem. Tolku..