ИИИИИИ...ШТОООО...МОЛИММММ???? МА ЛЕЛЕЕ МАААА...ЛЕЛЕ КОЛКУ СЕ ИЗРАДУВАВ...ПА БЛИЗНАЧИЊА ❤❤ Е ова ко на филм...е не можам да се изнарадувам!!! Браво ма друшка,БРАВО!!! Леле каква убава вест. Значи,пак ќе кажам,чудата постојат,и јас бескрајно верувам во нив..и ете...од едно-две...Го молиш Бога за едно,Тој две ти дава... Дааа,зашто си била најхрабра, најупорна, најпозитивна, најинатчика и затоа те наградил, твојата тешка мака да стане лесна како пердув, да ти ја залечи раната на душатата,да ти ја зацементира насмевката на лицето...Да ти го даде светот на дланка... Затоа што никогаш не се откажа,затоа што бескрајно веруваше дека ќе дојдат твоите 5 минути... Ех...жено драга, од срце се израдував,ти посакувам среќа 100 пати поголема од тагата која ја чувствуваше сиве изминати години.. Да сте живи и здрави,весели и среќни,насмевката од лицата ваши никогаш да не исчезне.... Лесна ти бременост драга,дури да трепнеш,лесно да поминат овие 9 месеци... Гали мешенце,уживај... Среќно и со лесно. Ти победи !!! Сега ние сме на ред ❤❤❤❤❤
Капа симнувам ДР.Лејди...се што си напипала мислиш специјалист гинеколог го пишал...Па вакви објаснувања(не само ова,туку 101 наназад) од ниеден доктор немам слушнато. Секоја чест✊ Колку само да знаеш си ни од помош овде. И нема а да не ја спомнам и Др.Бубче @Bubce38 со нејзините совети и знаења за оваа проблематика. Бубииии.... УШТЕ МАЛЦЕЕЕЕ,лелелееее !!! Јухухууууууу❤❤❤
Fala ti, ovde vo forumov ja imam vistinskata podrska koja sto naj mnogu mi e potrebna. Na internet procitav deka so ovoj prob ne doaga do implat na embrionot ili dokolku ima , ima visok stepen na abort. Ama sum covek sto veruvam mnogu vo gospod pa kako sto toj napisal taka neka bide. Sve e dobrodojdeno od nego
Здраво друшки, Дали упат за на трансфузиолог може да земам од матичен гинеколог? Претходно бев со упат од општ матичен доктор, но во моментов сум без матичен (минатава недела престана да работи), а гледам има пуштено термини за јануари. Честитки за сите успешни приказни ❤️ Споделувањето овде е навистина мотивирачко и охрабрувачко
За трансфузиолог или за боцкање во лаб на трансфузија? Јас мислам дека не може гинеколог да даде упат за кај специјалистот - трансфузиолог. Може само општ матичен и тоа со одредена шифра на дијагноза.
Мојот матичен гинеколог проба да ми издаде упат за трансфузиолог со шифра за варикозни вени за преглед кај доктор ( земав извештај за клексани ), но не и дозволуваше системот имаат забрани како што ми објасни она, ми кажа одма врти на општата матична да проба, и со таа шифра успеа да ми креира упат. Е сега незнам дали нон стоп немаат пристап или може ќе имаш среќа. Ништо не губиш нека проба со било која шифра битно е да влезеш, не прават проблем ќе те услужат на трансфузиологија. А ако ти е само за крв димери, хемостаза, за на лабалаторија за тоа не е проблем ќе ти издаде и гинекологот. Со лесно !
Ми треба термин за кај Јани или Елена, не за лабораторија или хемостаза. Затоа и прашав, оти знам имаше нешто зафрканција.
Za kaj niv opst maticen dijagnoza varikozni veni Ili tromboflebitis. Za kaj niv ginekolog nemoze da kreira upat.
Ќе ја тагнам @Veki4kaa ако не грешам имаше случај со хромозомите,но чуда се случуваат и има ќерка,верувај во овој пат и нема откажување,напред,ти посакувам успех Честитки на сите само напред друшки,отказ никогаш
Те прочитав многу рано утрово, а сега да Ти честитам и споделам дека посебно радува порака како твојава Браво за успехот , уште поголемо браво за дуплите среќички ❤️ Се да ти е лесно и онака како што посакуваш низ месеците што следат а и понатаму низ животот
Devojki moeto invitro zavrsi neuspesno. Na site koi dobivte visoka beta vi posakuvam lesna i skolska bremenost
Za kariotip vo sistina, kolku vreme e potrebno za da se zakaze? Ili moze odma? Isto ve molam za info dobar urolog vo Sistina