Да може, следуваат три ваучери и за второ дете. Услов е првото детенце да има навршено најмалце 18 месеци.
Jas kolku sto ja svakam kratenkava mi lici zaedno so histeroskopika Logicno zasto baraat i krvna grupa Moze gresam
Zdravo devojki. Deneska doznavme deka imame prestanok na srceva akcija,i ke mora da se iscistim so kiretaza. Sum 11-2 nedeli. Sto.mi predlozite da ispitam? Razgovarav so doktorot, mi rece malku se sansite da e missed od anomalii na embrionot, povekje mozno e od nadvoresni faktori(da napomenam, nastinata sum veke edna nedela). Ne mozam da go opisam bolkata. Samo ve molam da mi dadete predlozi sto da ispituvam..
Za scratching baraat krvna grupa zosto sepak e kako operativen zafat vo operaciona sala se izvrsuva pod celosna anestezija samo sto trae 10 min i za nekoi 20 min te budat
Хистеро со скречинг. Со целосна анестезија е, 15тина минути трае, ќе полежиш после 2 часа таму и си идеш дома. Јас лани правев, тогаш беше 22.000 илјади, ама сега поскапено е 28.000 е.
Болката е преголема , ја знам добро. Но не си сама тука сме за тебе.. мене ми рекоа да го почекам хистеролошкиот наод па после ми кажа др што дополнително да се испита
Штом веќе имаш правено хистеро, прашај за амбулантски скречинг да правите. 5 секунди работа е, јас ништо не осетив, после имав околу пола час слаби менструални болки и тоа беше. Директ на работа се вратив. Тој е 7900 ден.