Devojki imam ogromna bolka vo dolnit del ne znam od sto moze da e , od progesteronska terapija e ili menstrualni bolki e. Sve nekako da dobijam denes , a denes mi osmiot den na transfer.
Не ми се верува што читам, одма ми се врати филмот кога пред три месеци го доживеав истото, ме стегна грутка во срцето. Ти ја разбирам болката и сочувствувам со тоа низ кое поминуваш. Ќе ти пишам во инбокс со совети. Биди храбра!
Девојки, резултатите од 3ти ден од циклус. Докторот не ми е тука моментално, ги пуштив, но уште не ги видел, што мислите вие, ок ли се?
Мила, многу ми е жал што мора да поминуваш низ ова,за болката нема зборови кои ќе те утешат во овој момент а мора да поминеш низ најболното. Јас истото го доживеав пред година дена, мој совет прво да го почекаш хистолошкиот наод од ембрионот, па после да се види што треба да се направи. Знам дека имаш уште замрзнати ембриони кои те чекаат, но знам дека секоја болка е единствена.Биди храбра и ова ќе го поминеш, ќе дојде поубаво утре за сите што поминуваме низ овој трнлив пат
Kiretazata ke mi go napravi Dimtrov vo Remedika. Dali napravat histoloski naod vo Remedika? Ili treba da se prati vo Manu plodot?
Dusa najmila... Mnogu te zasakav, i iskreno ne mi se veruva deka tebe ti se slucuva ova..... Bidi sillna,najsilna i izdrzi.❤️
Ако ти направиле киретажа веќе требало да ти кажат дали ќе го испитаат. Консултирај се со нив, но мислам дека би требало таму да го испитаат ембриончето.
Во тој случај, ќе ги прашаш дали таму прават наод или треба да го носиш во МАНУ. Но мислам дека таму може да се направи, немам искуство со Ремедика, нека кажат други членки.
Душо те гушкам Нема утешни зборови за вакви тешки моменти. Издржи само, сите сме со тебе! Совети за испитување немам, ама ти пишале веќе некои членки. Држи се душо
Какво искуство имате со Ивановски и Лазаревски во Систина? Собирам документи па се мислам да појдам кај еден од нив.
Јас со Лазаревски супер искуство имам , но за кој и да одлучиш нема да згрешиш , најважно да имаш доверба во докторот , со среќа
Јас правев киретажа јануари 2020 во 10+5 недела во ре медика . Они наодот го испратија во хистолаб и резултатот стигна кај нив за 1 недела . Тогаш платив за тоа 3000 ден
Двајцата се одлични доктори, ама треба да одиш на консултации кај двајцата и да видиш со кого ќе се кликнеш поише.
Leleeee ne mozam da poveruvam, mi se vrati filmot od pred tri nedeli mene sto mi se desavase, znam niz sto mines Bidi hrabra Ke ti pisam vo inbox
Извини што ќе се убацам, но во Хистолаб или во било која друга хистопатолошка лабораторија не се испитуваат генетски малформации. Се констатира доколку постои вродена малформација, или некоја инфекција или хематоми на постелката кои можат да бидат причина за смрт. Но, хромозомопатии не ги испитуваат.