Kakov ishod imase od rezultatot ako mozes da spodelis? Sto bese pricinata i kolku vreme ti trebase da se vratis vo normala? Dali napravi transfer posle kiretazata pak?
Se plasam od slednive transferi, se plasam od sve sega. Ne znam dali voopsto ke mozam da se zabremenim pak. Mnogu tesko e
7900 ден. амбулантскиот скречинг, а? Јас па каков оптимист, си мислев така ќе поминам без ништо да платам, ко да идам на обичен преглед. Да се спреми буџет уште од сега чим е така.
Ah, be prijatelke, znam kako boli taa bolka. Na svoja koza si ja osetiv... Bidi silna, slednata godina e nasa!
Резултатот од наодот пишува decidua. Но тоа беше природна бременост па незнам може и ембрионот од старт не бил добар.
Zal mi e mila,istoto mi se sluci pred 2 meseci vo 9 gn bliznaci bea.Napraviv kiretaza i embrionite gi ispitaa na histopatologija .Vo red bese rezultatot i nikoj nikade ne me prati na ispituvanje .Jas samata po moe baranje napraviv kariotip za dvajcata i za trombofilija pa cekam rezultati.
Да да, скромни 7900 денари за 5 секунди работа. Е дека постапката не ме болеше, затоа од фактурата ме здоболе
Jas sum kaj Ivanovski i sum prezadovolna, pojdi kaj dvajcata i ke vidis so koj ke kliknes Mnogu mi e zal za zagubata, bidi sulna, idat poubavi denovi
Еднаш ми посака близначиња, и сега тебе ти се случија тоа е зошто ти е чисто срцето и добра намерата многу сум среќна за тебе,многу.
Devojki mnogu sum srekna samo sto mi javija beta 2000.konecno ke stanam i jas majka. Vi posakuvam na site istata sreka da vi se sluci
@le.soleil објавата не знам како сум ја пропуштила, сега читам од цитираново. You just made my day Какво изненадување сте имале, можам да ви ја замислам реакцијата кога ви кажале дека има две срценца Поубаво не можело да испадне. Честитки драга, со лесно да си ја износиш бременоста, па си да уживате со јуначињата во раце
Ti ja posakuvam celata sreka na ovoj svet da stanes majka. Posakuvam site da vidat visoki beti za bliznacinja!!! Se najdobro i so lesno bremenost!!!