Jas sega zakaziv za kariotip preku ginekolog imase za 24 januar uste eden vo 8 45 , koja saka neka pobrza.
Devojki sakam preku krv beta da proveram utre , ama utre mi 12 den rano ili da pocekam do ponedelnik? Ne mozam da cekam
Sega proveruvam i gledam deka nema slobodno za kariotip za na 24 Januari? Dali ovie oznaceno so ceveno, oznacuvat deka imalo slobodni termini? I jas treba da ispitam kariotip. Pozdrav
Imase od sabajle koga pisa clenkata pogore sega veke nema proveruvaj si od 10-15 nareden mesec za da fatis za fevruari
Mila sigurno imase bidejki ginekolog me prasa imase vo Osum i 45 i devet i 45. Jas vtoroto go zakaziv. Sigurno go zafatile
Devojki jas proveruvav kariotip na klinika 2019, ali so pativanjata i selenjata moi, sum si go izgubila rezultatot. Ima li sansi da otidam do klinika da mi go najdat vo sistem? Sepak baagi vreme pominato e ......
Vo makedonskoto zdravstvo se e mozno mila Izguben Zaboraven Dojdi utre Napravi pak Ako imas zivci i trpenie
Мислам дека го има, сега се’ се вметнува во компјутерски датотеки, верувам дека се’ е системски поврзано. Слободно да одиш и да си го побараш, баш да видиме дали се чуваат резулатати Посебно овие генетски, верувам дека ги има
Очигледно. Јас во петокот минатата недела останав без општ матичен и баш се нервирав што ќе отидат термините. Во вторникот избрав нов матичен и одма ја замолив да ми даде упат. Немаше никаков проблем. Упатот е со дијагноза I83 Верикозни вени на долни екстремитети
Deneska mu se javiv po tret pat i mu kazav vaka da napise i posle mi isprati poraka deka e faten termin, a ja od 10.januari koga imase sloboden termin mu vikam, ali nepismen narod toa e, nikoj ne se zamara.. Tesko onoj koj si ima maka.. Falaa ti uste ednas ♥!
Ако може да ми кажете, колку ви наплатија во Систина? И за колку време ви кажаа дека ќе бидат готови резлутатите? Поздрав
Bidejki tamu praevme ivf , imavme popusti plativme 5600 a 7000 bese redovna cena, nema potreba od termini takvi raboti, Odis ti zemat krv i za najmnogu deset dena imas rezultati.
@BelataMasai @Sienna_MK @Mihaela123456 ke im otidam utre na GAK, ne deka se nadevam deka ke zavrsam rabota, tuku da vidam, moze trgnalo nesto vo drzavava godinive sto me nema mene Se mislam ke si platam na privatno Btw rezultat od patohistologija od privatna bolnica od kiretaza cekam veke 3 nedela, moze drzavna ke me iznenadi