Кога сме веќе кај бледите линии Мојава бледа е за 13ти ден или добра е? @spasovskam Честитки другарке, заедно ќе се бориме
Кај двете убаво се гледа, честитки и на двете Од сега па натаму само вакви тестови да си покажуваме Да си имате лесна бременост до крај
Уф бре се ежам од убавини ! Супер линија, супер тест, супер ден @spasovskam Св. Никола Чудотворец на двете да ви донесе лесна бременост до крај !
@spasovskam , @Dea** Bravo devojcinja, ne da se ubavi preubavi se crtickite , najubavi novogodisni podaroci dobivte, imajte lesni i ubavi bremenosti i samo nasmevki ❤️❤️❤️
Blagodaram zenski na site, narednata godina duplo pogolema srekja da vi se vrati, na site do edna. Ve guskam
Ooooo ubav den denes , Sv. Nikola deka e ... chesttiki devojki @spasovskam @sakam bebe , neka se mnozaaaat , samo sliki so 2crtki da imaaaa ....
Zavisi , prviot go chekav 2 meseci , vtoriot mesec i pol ... ama eve tuka nekoj pishuva za 2 nedeli ... kako ke im se pogodi na komisijata
Jas sum ja zgreshila chlenkata , trebashe @Dea** .... chestitki mila Ama dushka ako trebalo da chestitaam @sakam bebe za brzo keee bidi izgledaaaa
Devojki moeto invitro e uspesno od vtor obid kaj d-r Petanovki.Vo prvoto neznaevme deka kvalitetot na j.kletkite e slab. Za vtornoto invitro 3 meseci pred pievme profertil so soprugot,doktorot me stavi na mediteranska ishrana potoa 2 nedeli pred postapkata pravev sckraching, 2 dena pred punkcija primiv intralipidna infuzija i mi izvadija 12 jajce kletki od koi dobivme 7 kvalitetni 5 dnevni embrioncinja. Kaj mene stavija embrion glue na embrionite. Celta mi e deka najubavo e eden doktor da ja vodi rabotata zosto toj veke go znae vasiot slucaj i znae za sledno invitro na sto treba da se obrne vnimanie. Na site vi posakuvam najgolemata zelba da vi se isponi i sto pobrzo da dobiete pozitiven rezultat.