Zdravo devojki, celo vreme ve citam, no eve se resiv i da pisam. Kratko za mene, imam 4 transferi pozadi mene, 2 invitra. 3 so negativni beta, prvoto so spontan-bliznaci (neobjasneti pricini vo 20 nedela) . Imam vrzani kanali i moram so invitro. Voedno imam hidrosalpings koj mozebi mi pravi problem (ne e utvrdeno). Ve molam koja imala iskustvo so hidrosalpings da mi pise vo poraka. Blagodaram P.s. cestitki na site pogore za visokite beta i dve linii. Ke uspeeme site
Бреј жени растурање денес ! Браво ! Вака нека тера и 2022 ! Ептен браво ! Честитки и на тебе, со најлесно до крај
Честитки девојки, имајте лесна бременост!! Преубави цртки Нека продолжи вака и во 2022 година Влечете не за нос
Devojki za infektoloski markeri, kaj zeleznicar vo ambulantata li odite? Mislam tamu moze i bez uput? I dali znaete dali pravat i igg odnosno antitela za dali imate slucajno prelezano hepatit? Za drugarka prasuvam, treba da se vakcinira od hepatit b, pa i trebaat celosni infektoloski ispituvanja, pa vamu mi tekna najbrzo se zavrsuva i najeftino e, samo ne znam kolku se spremni so reagensi ili da si odi na klinicka biohemija, ke se utepa od cekanje
Не треба упат,само книшка или лична карта, 300 ден. За игг нз дали имаат. Тоа на Микробиологија или Институт за јавно здравје.
Здраво девојки, Колку време треба да помини по користење 6 вагиналети полиганкс за да се направат микробиолошки брисеви?
Devojki ve sledam celo vreme , ve citam non stop vie mi bevte podrska ovie dve nedeli na et iako ne pisev. Denes proveriv beta i negativno mi bese. Toa e dusava me boli ama vojnata prodolzuva .Inaku sme so maski faktor, ima inverzija na edniot kromozon ama ginekolog mi velit ne e Strasno imalo pacientki, so takov kariotip zdravi deca rodile, a drug dr. ni rece deka moze da dojde do implat ama da zavrsi so spontan, a kaj mene ne doaga ni do implan. Sto mi sovetuvate da ispitvam.