Zdravo mojot transver pomina vrativme 2 embrioncinja doktorkata kaza deka se so odlicen kvalitet denes mie 2 den od ebrio transver sabajle koga kivnav osetiv golema bolka vo matkata dane se ima nesto sluceno neznam nemam nikakvi simtomi osven temperatura 37
Девојчиња, што би значело покачен андростендион додека сите други хормони се во ред и инверзија на фсх и лх е ок?
Chuvajgi dushka, ke ti trebaat za naredeniot pat ... Nema otkazuvanje ... ke si dojde ke se namesti rabotata .... glavata gore i borbata prodolzuva ...
Da sekako deka prodolzuva ama vece gi imam na nekoja moze da i se po potrebni od mene sega. Pa za vo idnina da sme zdravi i zivi
Здраво девојки..нова сум тука.Ви посакувам среќа на сите!Сакам да знам дали ве издувува хормонската терапија..
. Не се грижи не можеш да им наштети на ембрионите со кивање, мене ми е четврти ден од трансфер сеуште повремено имам болки и осетливи гради, колку само бавно минува времето кога сме во исчекување
Женски од Скопје, каде купувате клексани неможам да најдам? Треба да почнам пред трансфер со 0,4? Фала