Zdravo devojki. Jas sum 6 ta nedela ama denes imam nekoi postojani bolki od desnata strana okolu jajnikot a uste ne sum bila na prvo eho. Me faka strav. Iskustva od tie sto gi pominale tie nedeli. Pozz
Ич да не се грижиш дали географска карта дали ко од " семејно насилство" -што би рекла јас кога и по раце имав од клексаните... важно секоја боцка да се исплати
Види и во гинекологија чаир,барај го доктор Зоран ,прекрасен човек ,само пофални зборови имам за него.
Pravat laparoskopija na Gak i od moe lichno iskustvo bi ti go preporachala d-r Tofoski,najdobar e. So lesno.
Мислам дека за различни испитувања зборите. Твоите се за мутации за тромбофилија на Трансфузиологија. Тие се за 10 работни дена готови. @Irisveceflow123 по тоа што ја имам читано, мислам дека чекаше резултат за кариотип. Тој може и после 2-3 месеци да е готов.
Kade se bockashe , koi ispituvanja ??? Na transfuziologija edna nedela otprilika Na imunologija okolu mesec dena Kariotip 2 meseci otprilika
Epa obichno tumu kazuvaat koga da pojdish koga bi bile gotovi ... ama otprilika za 10 dena komplet se e gotovo ...
Genetski mutacii vo instityt za humana genetika mislev deka me prasa, i ne se gotovi se uste pak prasav denes i ne se gotovi, a povece od mesec dena gi imam napraveno
Za genetski mutacii na imunobiologija i humana genetika jas cekav 5 nedeli, a za kariotiop na pedijatrija gotov bese za 2 nedeli
Девојки драги, за последен понеделник од годинава со убави вести да се јавам и мотивирам, значи дефинитивни најмалце кога очекуваш нешто се дешаваа!! Уште неможам да си поверувам што се деси еј дур ја на велико спремам документи за ваучер кариотипи амх чуда по лабаратории замрзнувања,се деси и овааа чудо од господ за крајов на годинава да се израдуваме Природно со позитивен тест и бета денес стигна 2700 значи на сите ви посакувам ваква радост уште сум во шок мислаам цел ден збунета бетата вајда добра е
Девојки на брисевите излезе нова бактерија ентерокока, уште оваа ми се нема појавено до сега. Земав терапија, но ако не правев брисеви за документи за ин витро, немаше да знам дека ја имам, немам симптоми. Баш се нанервирав, се нешто да се кочи. Наредната недела имаме закажано спермограм, фали уште таму нешто да излезе и нема да знам за кај сум. Има ли некоја искуство со што дополнително на природна база да ја лечам бактеријава.
Бетата е тоооп. Честиткиии со лесно до крај и само радости што ти текна тест да правиш? колку ти доцни?