Znaciii bravoo drugarkee, cestitkiii!!! Ali ti i koga pisuvavme imase nekoja takva energijaa stoo i koga go pravese invitro kako da bese na prosetka, tolku osekjav nekoja opustenost od tvoja strana, alal da ti ee za takov duh!!! Cudooo najubavoo, site srekja vakva da pocustvuvame
Каква радост, честитки од срце Посебно ме радуваат вакви приказни кога најмалку очекуваме, прав дар од Бога Со лесно да си ја износиш бременоста и батали ги сите документи што си ги спремала, сега почни само да се радуваш и да мислиш на бебенцетоа може и множина ќе се со ваква бета
Ааауууу што читааммм...поубави вести не можев да прочитам!!! Е ми го разубаве денот!!! БРАВО !!! ЛЕЛЕЕЕ БРАВООО!!!! Чудата постојат жениии,верувајте во нив. Поубаво не можеше да ти заврши годинава драга...секоја чест храбрице!!! Со лесно до крај,ти посакувам еден тон радости. Јухухууууууу...почна магијата!!!❤❤❤ П.с ослепев од црткиве две најубави
Lleleleleel topenjeeeeeee Chudaaa se sluchuvaaaat sekoj deen ... Ubavinaaaa, mnogu sakaam koga nekoja od nas ostanuva prirorodnooo bez eden kup inekciii od ubav seks
Хаха фала ви женскии искрено на сите за убавите желби 3 дупло да ви се враќаат само унавинииии во новава година секоја замислена желба да ви се исполни! дефинитивни кога најмалце очекувам се случува нешто, шала на страна мозок на пасење скроз беше месецов,искачанки и пиење винце секоја вечер мислам очигледно ептен се опуштивме и сите да сте полабави ви посакувам дека очигледно колку поише мислиме и анализираме се и сешто обратно се дешава.. дали треба да се грижам сега што на систематски ми рекоа дека имам мал миом 4-5мм а до сега некој не го виде рано е за ехо вајда после нова година ке се види
Иначе да споделам може на некој ќе му се најде, со машки фактор сме олигоозооспермиа и мал број на подвижни, и прележани заушки—терапија последна од мицковски само сексовит и витамини, Nac, Aswaganda,Q10,L carnitin, E,цинк, селен, мед со јаткатсти и маџун, пилешко избегававме да не јадеме често.. друго стандард
Povtoruvackite pozitivni brisevi ukazuvaat dema imas problem so florata. Ukluci probiotici i kefir, izbegavaj blago, antioxidansi zemaj. Za zal za sekoja bakterija davaat antibiotik, mene konkretno mi dojde preku glava od amtibiotici i izleciv esherihija so japonski slivi, najdi gi vo prodavnicite za zdrava hrana. Mnogu tecnosti vnesuvaj da bides hidrirana. Jas ne bi odela na procedura so bakterija
Амаааа бравоооо, жено!!! Па поубава вест не ни може! Чуда постојат и мора да веруваме! Нека се истера со леснотија и убавини до крај! Честитки од срце
Прекрасно!!! Од срце се радувам! Честитки и само убавини ти посакувам. Лесна и убава бременост до крај ❣️❣️❣️
Zdr devojki, me nemase nekoe vreme i nemav moznost da ve sledam, cestitki na site sto ostana bremeni navistina se raduvam za vas i so lesno do kraj, posle spontaniot zivotot mi dade uste eden no ovoj pat pregolem udar i razbrav deka sekoe loso nesto sto ti se slucuva stanuvas uste pojaka i pojaka... no zivotot prodolzuva imam uste edno embrionce no ednas ne razmisluvam za transfer tuku sega sakam da se vakciniram, dali e dobro sa se vakciniras pred transfer i kolku ste cekale za sleden transfer...fala vi pozz