Благодарам девојки. Решив ке паузирам сега.. нареден циклус ке си почнам. Се надевам дека ке се среди
Ovoj den koga go imav ovaa objaveno bea pusteni termini, pa spodeliv da se znae. Inaku imam ispitano Karioti, cekav termin isto taka nekolku nedeli..Sledete sekako.
Болки кои се мали, тегнење, грчеви се е нормално, се шири матката, јајниците не се сега во функција. Се додека е блага болка како грч ок е, ама сепак ако ти е мисла оди си на лекар, јас со првото бев досадна со прегледите ама ич не ми е гајле.
Леле пак ли имаше пуштено? Сега проверувам и пак нема термин Алармот ми е навиен секој ден во 9:00h да проверувам и пак не можам да начекам Девојки ве молам доколу некој начека термин овде да сподели. Фала ви однапред!
Ako odis so Pfizer dovolno ti e mesec dena po vtora doza da pravis transfer, ako si za kineska, togas taa stvara antitela podocna, 2 do 3 meseci po vtora doza. Mislam ova e nepisano pravilo, od iskustva ti kazuvam, rano e za studii kako e pravilno i koga da se pusti. Sepak konsultiraj se so tvojot ivf doktor. Sustinata e prvo organizmot da gi stvori antitelata, pa da pocnes so proceduri, ali iskreno znam i sto megu dozi ostanaa trudni, pa eve zivi i zdravi se. So srekja
So pfizer odam, ja prasav i mojata dok mi kaza vakciniraj se pa zdravje ke pravime transfer, nekako mnogu me plasi uspesnosta na transferot posle vakcinacija..neznam dali mozee da vlijaee toa mozebi i nikoj neznae no taka mi paga na umot sega.fala
Јас во октомври примив ревакцина , го прашав докторот бидејки мораше да почнувам цела постапка со стимулации , немав повеќе замрзнати , ми рече дека еден месец е доволно време да помине , во ноември почнавме со стимулации , на 30 ти направивме трансфер и беше успешен , ова ми беше е 4ти трансфер , така да ако вакцинирај си се слободно ако тоа те мачи
Imam uste edno prasanje ako smeam, dali soprugot zemase nesto prirodno da se podobri (ne da se resi) sekako, citam nesto za ashwagandha, med so nuts i slicno, mazot mi ednas za prvo koga se spremame zemase prirodna smesa bomba bukvalno so site mozni semki, grcko seme ma sto ne. Pa se mislam nema da e na odmet duri cekame vaucer, mislenja?
Ние имавме подобрување во спермограмите со ашваганда и мед со јаткасти зимавме и природен маџун пробајте дур чекате нема штета секако
@VirgoStar cestitki so lesno bremenosta, da te prasam toa preparative zaedno so soprugot zimavte Ili samo soprugot zaradi maski faktor.
Piese apcinja vitamini... i spermogramot uste poveke mu se vlosi Zdrava hrana se trudese kolku moze da jade
Фала ти женска иначе јас не зимав мед и маџун поради шеќер дека пијам метформин друго витамини да али не толку редовно ко партнерот
Devojki da ve prasam koj doktor vo Sistina ima termini posle 16 casot? Za konsultacija sakam da odam, a problem mi e cesto od rabota da izleguvam.Ako nekoja znae neka mi pise vo poraka.Vi blagodaram mnogu.Na site uspeh Vi posakuvam.
Здраво здраво, од кој уролог сте задоволни, и колку долго се чека за термин? Со тежок машки фактор сме. Поздрав
Др. Мицковски од Ремедика и ние сме со тежок машки фактор, не чекавме повеќе од една недела од како се јавивме да закажеме термин. Со лесно
Mitko sekoj vtornik e vtora smena. Samo treba da zakazes preku sestrata, Saska se vika. Malku odi tesko zakazuvanjeto, ali probaj