Zdravo zenicki, jas da ve prasam od kaj si nabavuvate Shatavari? Neispeav po zdravava hrana da najdam, a slusnav deka se super za hormoni duri i bezbedno/ povolno da se pie vo bremenosta @Sara85
Zdravo zenski,ako moze nekoj da mi pojasni za refundacija na kleksani. Imano, ponedelnikot pravev transfer,mi prepisaa 14 kleksani,gi kupiv istiot den. A na transfuziolog bev vcera. Znaci izvestajot mi e eden den posle fiskalnata. Dali ke mi refundiraat i na koj nacin? Dali izvestajot so fiskalnite go nosam vo fond?
Ne veruvam, fiskalnata treba da ti bide istiot den so izvestajot moze posle izvestajot ama vo nikoj slucaj pred izvestajot. Samo da se rogovoris so tie od apteka da ti go stoniraat smetkata i da ti davat nova smetka[/QUOTE]
Девојки, Здраво, денес се слушнав со Анита. Ми кажа до 12ти јануари се на одмор. А како да разбрав дека одделот цел месец ќе се реновира (ама не знам што тоа значи). Јас денес си земав ваучер, ама заради реновирањето ми се одложи постапката. Како и да е,тоа значи месецов да се опуштиме и уживаме во празниците па здравје кога треба ќе биде Со среќа на сите во 2022!
[/QUOTE] Fala vi zenski,se javiv vo apteka ke ja storniraat smetkata i na novo ke gi kucnat. Znaci moze denes da zavrsam rabota,vo ist den da e izvestajot i smetkata? Da ne e forumov pola raboti so invitrovo nemase da gi zavrsam, fala vi
Fala vi zenski,se javiv vo apteka ke ja storniraat smetkata i na novo ke gi kucnat. Znaci moze denes da zavrsam rabota,vo ist den da e izvestajot i smetkata? Da ne e forumov pola raboti so invitrovo nemase da gi zavrsam, fala vi[/QUOTE] Да, ако се со ист датум ок е
Devojcinja, dali vredi da zemam Impril? Dobra sostojka ima, skapa malku. Sakam da se spremam za sleden transfer pa ova mi izgleda dosta dobar
Posle prviot ciklus pocni so bilo koja terapija. Do prviot ciklus posle kiretaza ne se prepiracuva nikakva terapija, mada jas 3 ciklusi si dadov odmor od bilo sto
Fala vi zenski,se javiv vo apteka ke ja storniraat smetkata i na novo ke gi kucnat. Znaci moze denes da zavrsam rabota,vo ist den da e izvestajot i smetkata? Da ne e forumov pola raboti so invitrovo nemase da gi zavrsam, fala vi[/QUOTE] Со денешен датум може но јави се и кај матичниот (да те внесе во систем) за да ти издадат потврда на крајот на примањето ...
Да, ако се со ист датум ок е[/QUOTE] Браво! Баш ми е мило, значи навистина овде може да добиеш пре добри совети