Vtorata Pfizer ja primiv 27mi Juli, transferot bese zakazan pocetok na Septemvri za mesec dena da e razmak. Ne bese uspesen no zatoa toj po nego vo Oktomvri bese. Mislam deka za da si si mirna, ubavo e da se vakciniras.
Zdravo na site bi sakala da prasam jas imam napraveno transfer pred 6 dena od nestrplivost denes napraviv test iako znam deka e mnogu rano mi izleze negativen custvuvam samo bolka vo gradite nisto drugo se plasam dali se ke bide vo red
Прерано е тест да правиш. Почекај барем до 9-ти ден. Градите те болат од прогестеронската терапија и е нормално.
Devojki edno prasanje i dali ste imale slicna situacija, dokolku edna jajce kletka ne se oplodila a pritoa pricinata ne e vo los spermogram i maski faktor, sto vi posovetuvale za ponatamu i dali vi ja kazale pricinata zasto e toa taka?Dali ima sansa bidejki rekle ke ja pocekale uste eden den da uspee da se oplodi?
Во моите случаи, кога им давале шанса уште еден ден за да се оплодат или оплодените да се развиваат, немало успех, за жал. Но, никогаш не се знае. За подобрување на квалитетот на ј. клетките најдобро е протеинска храна, салати, овошје и суплементи (Q10, витамин Е, Д, Ц, мака, омега-3 масни киселини, цинк…може има и други, но не ми текнува во моментов).
@VirgoStar , честитки од срце, со лесно до крај За @Bubce38 се радувам како за свој човек, ако стигне воопшто да ги исчита сите честитки од цела фемина Среќна Нова на сите друшки, да ни ги исполни желбите
Prijatelki moi, neka ni e srekna godinava sto ide. Da sme si zivi,zdravi i blagosloveni. Site vie koi uspeavte da stanete majki vo ovaa 2021 vi posakuvam beskrajno srekni migovi so vasite najmali. A na ostanatite koi ne uspeavme da staneme majki do sega, posakuvam 2022 da bide nasa godina, najdobra godina do sega, i da vibrirame pozitivno kon celta... Ve pozdravuvam,
Друшки мои...нека оваа 2022 биде наша. Пред се,ви посакувам еден тон здравје,среќа,радости,бериќет,љубов... Нека насмевката од вашите лица никогаш не исчезне,од радости да не куртулите !!! СРЕЌНА НОВА 2022, НАША ЌЕ Е ✊✊❤❤
Devojki Srekna Nova 2022 na site. So zelbi za mnoguu sreka, zdravje i ovaa godina site da bideme so polni race so bebinja. Pozdavvv
Среќна 2022 година!!! Многу здравје, среќа и на сите членки им посакувам исполнување на најголемата желба!!!
Zdravo Kaj mene vo dvete ivf sto gi pravev, imav po edna jajce kletka sto bese pokasno oplodena. Edna od niv e PGD normal embrion a drugata prestana da se razviva vo podocneznite fazi. Isto taka sum imala embrion sto na 6 ti den bese los kvalitet 5CC i ne go mrznat, pa go ostavija do 7 mi den i stana 6BB.