Другарки најмили, нека ни е среќна новата 2022 година, оваа година на сите до една посакувам полни мешиња
Drugarkii, posakuvam da vi 2022.godina ispolni ono sto najmnogu go posakuvate!!! ♥️ Bidete mi zive i zdravee, toa e najbitno, se drugo ke si bide Ve guskaaam
Среќна нова година, мои соборки! Посакувам најпрво и најважно - одлично здравје за сите! Дај Боже оваа година СИТЕ да си се пофалиме тука со две полни цртки и високи бети кои на крајот ќе ни ги донесат толку очекуваните прегратки
Zdravo na site bi sakala da prasam na koj den posle transfer imate napraveno test i vi bil pozitiven?vi blagodaram
Devojki mi prepisaa Profertyl F, ama koga ja vidov cenata nekako mnogu mi dojde, kazete nesto sto piete za kvalitet na j.k. Btw jas nemam nekoi problemi so hormoni, niti so ovulavija, mi treba nesto za priroden ciklus se spremam. Pijam metilirana folna, b12, Q10, vit E, Zinc, Selen i Myoinositol. E sega doktorov mi dade plus Profertyl, mora li bre i toa plus, ke banknotiram
Здраво Девоки прво сакам да ви ги честитам празниците на сите да бидете живи здрави и желбите оваа година на сите да ви се исполнат, сега сакам да прашам дали на некоја и имаат давано да пие микрогинон од втор ден на циклус и зошто го даваат сега моментално примам метилфолат ,б12 и сега да почнам со микрогинон
Standardna terapija e mikroginonot za dolg protokol. Ke ti gi smiri jajnicite i ke ti go regulira ciklusot, posle nareden ciklus ke ti pocne stimulacijata, a izmegu mozno e da ti uklucat i suprefact. Toa bese mojata terapija. Bez griza, samo slusaj doktor
Здраво Сите вие кои го пиете Б12 дали го мерите нивото, дали правите пауза од пиење и слично? Бидејќи читав дека високо ниво на б12 е штетно за плодот.
Jas imam pieno na dolg protokol cela kutija plus od druga kutija uste 4 tableti, gi davat da se smirat jajnici toj mesec da nemas ovulacija za da koga pocne stimulacija ima podobra rezultat.
Srekna nova 2022 i zivi i zdravi bebinja vo sekoj dom. Na 31.12.2021 mi stasa pismo, izvestuvanje deka mi e odobren vaucer. Prasanjeto mi e da cekam nesto kako vaucer plus ili toa e toa. Blagodaram.
Imav, ali veke nemam, spontan imav i toa e toa Hormoni ne sakam da lapam pak, zatoa ke odam na priroden zdravje po 3 meseci. Do togas da se nabildam so vitamini
Mila jas pijav profertil iako sme so maski faktor znam deka se prilicno skapi, mila jas gi naracav od germanija , bea 120 evra i mi gi donese sestra mi, ako poznavas nekogo nekoj shofer sto odi za germanija so autobusi, sto moze da ti zavrsi rabota, a inaku mnogu gi falat vo germanija vo apteka rasprasala zamena za niv , i apotekarkata rekla nema zamena za niv, taka sto ti si znaes. Ako si so zenski faktor mnogu ce ti gi preporacam.