Можно е ради годините да ти го побараат. Ама секако еден ваучер со твои јајце клетки ти следи. Па дури и да ти го побараат и да ти одобрат со донирани ќе напишеш молба дека ти е прв обид и дека сакаш со свои и ќе ти го преиначат. Колку ти е амх?
Бубиии мааа...пак ли ќе ме расплакуваш ??? ❤❤❤❤❤ ЈУНАК РОДИ ЖЕНО.. ЈУНАК..НА МАЈКА И ТАТКО!!! Најсреќен и најздрав да биде!!!
Тука сме најактивни па да прашам. Имате ли инфо кога докторите во Систина ќе зимаат одмор, да не имаат колективен со реновирањето? Фалааа
Со среќа ваучер срцка, да биде со успех. Ако не е проблем да ми кажеш пред колку време подаде документи. Јас на 15 подадов па се се надевам деновиве ќе ми стигне и мене писмо хах. Воедно, ви честитам нова година и празници срцки. Оваа година нека е наша најсреќна година.
Devojki imam , metil folate od 1 000,koenzim q 10 od 100 ,inositol od 500 site se od now,edna lenta impril i bio astin site ovie se so rok do kraj na 2022 nekoi i do 2024.i isto od soprugot sto piese imam NAC od 600 od now i hlebina od tentorium. Se e koristeno po nekoe vreme no skoro site se poveke od pola.Dokolku na nekoja i se potrebni gi podaruvam site .
Ме убеди Абре некако изгубив верба и во лекови веќе, не дека не можам да ги купам туку се вртам во круг 3 години без нешто посериозна дијагноза. Ајде сега и од тоа ќе лапаме
Zdravo Jas isto sum so nizok AMH i na dve ivf imav 3 i 4 jajce kletki soodveto, dodeka na tretoto ivf imav 9 jajce kletki megjutoa toj pat bev so razlicen protokol (microdose lupron). Ispadna deka protokolot imase uliga kaj mene za da ima poveke jajce kletki. Za kvalitetot sekako pin vitamini
Здраво, Прв пат слушам за овој протокол (microdose lupron)? Што е овде поразлично во споредба со краткиот и долгиот протокол? Навистина многу добар успех, 9 јк е повеќе од одлично за низок АМХ, браво! Ве молам ако може да споделете каде го правевте инвитрото со овој протокол и кај кој доктор? Поздрав, и среќни празници...
Може да ти побараат, ама и не мора. Знам и што им барале, и што не им побарале и со фсх 12. Сепак имаш право на ивф со свои ј.к.
Zdravo na site posle transver dali nekoi znae koga mozes da odia na pregled kaj ginekolog da te gleda na eho?od koj den se gleda embrionot?
По 2недели од трансферот прво проверуваш бета па после две недели (би дошло по 4недели од трансферот)
Devojki mnogu mi e strav, 8 den posle transfer na blasto, nemam nikakvi simptomi i mnogu me plasi toa...do sega 6 inseminacii i 2 invitra, mislam deka nemam sila za uste edno deja vu vekje. Rano e za test znam, ama mnogu mi e strav od toa kako ke bide, eve sega si placam