Bris od endometrium idi vo new born, avtoantitela na imunologia pobaraj go Petlickovski i kazi mu istorija. Moze ako imas nekoj antitela intralipidna da ti dadam. Ajde ako imas zamrznati sledno kje bude uspesno ❤
Девојки некој да ми пише адреса,за да пратам дополнителни документи во фонд.И одкако ќе ги пратам за колку време да чекам одговор?
ERA Test, bris od endometriumot, skretching na matkata i embryo glue sledniot pat. Nema otkazuvanje nikako.. pak probaj.
Млади сте, и нема откажување... Овде прочитав доста успешни приказни и чуда кои се случуваат. На секоја прочитана успешна приказна, солзи ми течат, и ми даваат голема надеж, верба и мотив.... Среќен Божиќ! Во новата година, господ да ни ги исполни рацете и срцата на сите до една...
Заборавив да ти пишам, да си ја продолжиш терапијата, опушти се и здравје со Господ напред во Понеделник да си направиш бета, тогаш е најсигирно. Сум била во иста ситуација, но секој пат дикторот ми има препорачувано да чекам до 14 ти ден за бета, во случај на негативна бета можеш да пркинеш терапија. Но пак ќе кажам чуда постојат
За точна адреса не знам. Јас ги носев во архива (кај дом на арм) за одговор колку што разбрав за секој различно.. мене ми го одобрија веднаш само ми рекоа да доставиме уште 1 спермограм и после да си го земам ваучерот-исто така од архива го подигнав на мое барање.
Mnogu mi e zal potpolno te razbiram i jas imav pred nova godina neuspesen transver, glavata gore mora da se borime, mislam deka ne treba da ja prekinuvas terapijata se do test preku krv.
I na mene 8 miot den mi se javi potocno od sredata, deneska seuste imam, utrovo mi bese poizrazeno kafeavo rozevo, sega mnogu malku, se ispaniciv neznam dali e normalno ili nesto ne e vo red, betata na 8 miot den mi bese 119.
Одлично е не се секирај....крварењето е меѓу 7-10 ден. Како што тргнала бетава мириса на близначка бременост!
Христос се роди!!! За мноогу среќни и здрави години!!! За друшките со позитивна бета посакувам среќа до небо и успех до крај! Ве гушкам оние кои не успеаа овој пат и никогаш да не се откажувате зошто сè се случува со причина...ништо не е случјно,така и овојпат.Бидете храбри,главата горе и гордо напред во следна битка. Успехот е неизбежен,само не знаеме кога ке дојде. Затоа, САМО НАПРЕД!!! Долга е годината пред нас,а како што пишав на почетокот НАША ЌЕ Е !!!✊✊ Ве гушкам и ви посакувам здравје,мир,среќа,љубов..полека,полека, ќе дојдат и нашите 5 минути. ❤❤❤❤
Извини што толку доцна одговарам, јас уште на 15 август аплицирав и ми вратија на 1 септември за ново ехо тоа било ппстаро од 6 месеци, направив и пратив, на 15 октомври ново писмо, бараа 4 аих(имав 3), направив во ноември и на 1.12.2021 пратив пак, и на 31.12 го добив известувањето дека е одобрен. Е сега кај да го правам е дилемата.
Ти благодарам на одговорот, значи рано е за мене да ми стигне, башка сега празници... За дилемата околу инвитрото, има во сите приватни клиники врвни специјалисти. Јас конкретно, сум кај Трајковски - њуборн. Избери си доктор и со среќа нека ти е.
Имам отидено во сите клиники, само систина не. А сакам кај Лазаровски, но не можам да закажам консултации сестрата не одговара на телефон. Имам 4 инсеминации и 4 години по приватни клиники, за жал сите ги научив. Инаку на 25 секој месец комисијата ги разгледува барањата.