Девојки дали знаете за трети ден од циклус како се брои? Добив вечерва. Дали вторник или среда би ми било трет ден?
Mene mi kazuvale ako e dobieno do 16h se broi kako prv den, se posle se racuna kako nareden den za prv. Ali dobienoto da e ubavo obilno, ne kako vo tragi, tuku da tece, togas e prv.
Iskustvo so vtor ciklus posle neuspesno invitro koj doagja na vreme no krvarenjeto ne se zgolemuva, ostanuva kako vo tragi, nemam ni cuvstvitelni gradi, nitu bolkaa, nisto kako porano vo tek na ciklus. Duri so dnevna vloska mozam da pominam, nisto nema, od vcera pocna navecer i seuste se e isto. Normalno e ili ima mesto za griza, utre sekako sum na pregled?
Нормално е да не е како вообичаено. Си треба време да се избалансираат хормоните. Мене ми требаше 6 месеци после хипер да се вратам во нормала, а после спонтан еве веќе 4 месец и уште не. Кај некои веднаш со наредниот циклус и трудни остануваат. Дај си време да се нормализираш. Секое добро
Ќе се среди, кондултирај се и со докторот но верувам дека му треба време на организмот за да се нормализира
Прими сочувство мила, не можам ни да замислам како се чувствуваш. Ти посакувам мир и спокојство во душата и светлина која ќе ти го покаже патот за понатаму
Zdravo devojki, Najprvo srekna nova godina Sekoja zelba realnost! Denes ispituvav kariotip na Gak Za rezultati mi rekoa posle 60 dena. Tie shto veke ispitale, sekogas li tolku se ceka? Pozdravce
Девојки денес испратив дополнителни документи за ваучер,од прилика за колку време да го очекувам ваучерот?