Jas veke poveke od mesec dena ne mozam da nacekam termin za testiranje. Pa i za rezlutati li tolku mnogu se ceka be, aman
Da,mene mi rekoa 2-3 meseca, vo shok bev Mi dadoa broj se javuvav,mojot za 6 nedeli bidna. Srekja Nema koj da gi pravi analizite, eden covek e, ne znam so ne vrabotat uste eden. Kariotip luksuz mislis od onaka proveruvame. I Pgd na embrioni da go stavat pod fond. Ama si sonuvam
Treba samo da gledame napred, jas imam m 3 neuspesni transferi poslednoto na 05/01 poteski praznici nikogas ne sum imala. Sledi rehabilitacija koj so prsihijatar koj so toa sto go pravi sreken. Ne smeeme da se otkazeme dodeka ima volja ima i nacin. ♥️
Idni mamicki (bidejki site ste idni mamicki) mi treba pomos za edna prijatelka Kade tocno se naoga Zeleznicar za infektiven status Kako da zakaze za na transfuzija kaj Jani so opst maticen ili ginikolog i sto da ispita Isto taka dali vo Kosovo i Srbija ima poeftini Profertil i ako imate kontakt od covekot sto nosi do granica Fala vi mnogu
Железничар е одма карши рамстор трговскиот, во паркинг ќе влезе и тука е одма. За Јани имаат уназад доста пишувано пиши на search Јани и ќе ти излезе се што е пишувано Позз
Железничар е кај Беко полициската станица. На Трансфузиологија може да испита д-димери, хемостаза, генски мутации за тромбофилија, ANA, AFA, LA. Прво и треба упат за во лабораторија од матичен гинеколог. Со резултатите после може да оди кај Јани. Кај него може да се закаже преку општ матичен со шифра за варикозни вени.