Инфективен скрининг од двајцата Крвна слика со седиментација од двајцата Венчаница или потврда за вонбрачна заедница Пап и микробиолошки брисеви Хормони на 3ти ден 2д,3д,4д ехо на матка Хсг или хистерископија 2 спермограми во две различни лабаратории Потпишано предлог - барање од матичен гинеколог и барања до фзом. Копии од лична карта
Jas podnesuvav samo krvna slika sedementacija i seker samo od mene Od soprugot ne Ako e nesto sega smeneto
Тоа прочитав на нивниот сајт и тоа спремив, поднесов на 15 декември и ми одобрија.... Ми беше страв да не ми бараат инсеминации, ама не...
Dali ja dobi narackata ili ja otkaza samo? Kako odi toj proces, eve mene vekje mesec dena mi ja nema, a treba da pocnam so vitamini. Izgleda kje moram da kupam od tuka.
Кај мене стои In transit do destination country, odnosno stignala vo Germanija pa posle ova stoi. Koj status bese kaj tebe?
Ми стигнаа од прилика како крајниот рок што беше напишан во маилот за потврда на нарачката. Повеќе од 30 дена беше.
Иста ситуација имам и јас. Тракингот последно дава сосотојба дека на 21.12 била во Германија и од тогаш нема никаква промена. Вчера им пишав на iherb ми рекоа да се стрпам до крајниот рок, ако не ќе ми рефундираат. Моја претпоставка е дека се во мк, ама дека овие во нашава пошта ја кочат работата ради празници и неработни денови. А никогаш до сега не сум имала проблем, секогаш стигнувало за 20-тина дена.
Јас имав направено нарачка крај на Ноември, за 1 недела стигна во Германија, ама таму “заглави” повеќе од месец дена…празници беа, ми стигна во Македонија пред терминот пишан за достава (незнам зошто, дали само на мене ми даваше рок на достава после 2 месеци)
Повеќе од 30 дена ја чекав. Не се грижи. Доколку не ти стаса до крајниот рок без проблем рефундираат. Две причини има за доцнењето. Дека нема директно пратки до Мк, чекаат да се собере поголема количина и често поминува неколку дестинации во Европа пред да стаса во Мк. А штом ќе стаса кај нас, заглавува на царина. Бонбона
Разбирам се но веќе нарачав 90 евра, сеа треба да почнам да пијам но не се стигнати. Треба да купувам на ново од аптека, па ако стигнат на краен рок ем неможам да рефундирам средства ем дупло сум платила.
Ne. Se zamrznuvaat embrioni obicno, a za sperma i jajce kletki dokolku ima indikacija im se sugerira na pacientite da go napravat istoto. Za cena ne znam, embrioni e 900evra.