Извини може не ми е на место прашањево, но како прскаше? Бидејки као за вагинална употреба немало во мк ?
Женски нешто не ми е јасно. Доколку немате испитано мутации, а ви препорачува гинекологот да примате клексани подолго време, дури и до крај на бременост поради ивф, врз основа на што трансфузиологот ви дава извештај? Или јас не го погодив трансфузиологот и мака си имам или ова е без врска направено да се шеткаш ваму таму. Фала ви.
Веројатно не си го погодила трансфузиологот. Втора опција ти е да земеш упат од матичен гинеколог за на гак и со извештајот од ивф докторот да отидеш да ти даде специјалист од таму извештај што исто го признаваат за рефундација. А најпосле и најдобро е да си провериш генски мутации. Упат од матичен гинеколог до Ману. Резултатите за 10 дена. Среќно!
Друшки мои,помина и мојот ЕТ. Вртаивме една бласто АА , чекам утре сабајле да ми се јават да ми кажат за другото ембрионче дали ќе се доразвие да можам да го замрзнам. Останатите за жал не успееа до крај со нивниот развој. Сакам сега мене да ме замрзнат наредните 14 дена,па да ме одмрзнат кога ќе треба да проверам бета.Ќе бидат ова дооолги две недели.... Го молам Бога ова што е во мене да ме направи најсреќна на светот. Си пуштам самата на себе еден тон позитива и ми останува да си свиркам и да се смеам наредниве 2 недели.После тоа ќе плачам сигурно-дали од тага или од среќа ,останува да видиме. Сите кои броиме до бета, со среќа, а оние кои допрва ќе бројат-со уште поголема среќа❤❤❤
Фала друшка,пуштив веќе мозок на пасење...Само оној Горе знае уште од сега што ќе биде за 2 недели,така да јас олабавив веќе.
Devojki info nekoe da imate, Sistina zavrsi li so renoviranje? Znam deka pregledi se zakazuvaat, no do kade se so renoviranje?
Девојки ако има некоја искуство со пункција на циста на јајник нека ми пише во ЛП или тука нека пише од лично искуство како и што поминала
Neka ovaa bidat najubavi dve nedeli, a posle uste poubavi 9 meseci ♥ So srekja, so lesno i neka se naredat site kokci!!! Te cekame so ubavi vestiii
Со лесно мила, нека бидат овие најлесни две недели, најголема криза фаќа при крај, но знам дека ти ќе издржиш, вака позитивна личност не се сретнува секој ден Да не’ израдуваш со две најцрвени линии!!!
@Twins256 знаеш дека треба да си галиш меше за да си расте ембриончето? Како е Господ никој не е... ќе стискаме палци за висока бета
Ако имате информација ве молам да споделите дали соврмениот ембриоскоп за следење на развој на ембрионите без нивно вадење што го имаат во Плодност спаѓа во ваучерот? Или дополнително се доплаќа оваа услуга и која е цената?