Jas praev kaj lazarevski ivf, site analizi mi bea od drzavno i nisto ne mi rece gi prifati ama za eho ne znam da ti kazam
Секакви анализи, од било кои институции ги прифаќа д-р Лазаревски. Мене доста работи ми беа од Ремедика, некои од Систина, крвна анализа, хормони од државно итн.Збор не кажа човекот. Ок човекот и онака не е многу по зборењето хахах. Поздрав и убав ден <3
Здраво девојки имам Ovasitol powder донесен од Америка отворен искористен само 3-4 дена прекинат ми е од страна на доктор рок на употреба е до 04/22 кутијата е за 3 месеци. Не сум во можност да го подарам но цената е симболична.. За повеќе инфо пишете ми во ЛП..
Zdravo,ve molam mislenje za ovoj doktor д-р М. Хаџи Легa, sakam invitro kaj nego da pravam, kakvi iskustva imate
Јас чравев кај него 2 инвитра. Првото хиперстимулација неуспешно, второто ок 2 ембриони и успешно но спонтан во 7 недела, не ми испита ништо подетално, за разлика од кај Ивановски се бараше на ново, и беше сигурен дека ке останам природно и покрај тоа сто лечиме стерилитет 13 год, напави иссеминација но без успех, по година останав природно, и бев кај него на контрола на баш тогас бебо без срцева реакција, и не беше некако да најдеме со како зошто сппнтани, сега и јас се мислам дали кај Таше или Орханџиски
Здраво девојчиња, треба да почнам со Methyl folate 0.4, а понатаму и со Methyl B12 од 1000мг. На форумов гледам дека повеќето нарачувате од Iherb или од Бугарија. Прашањево ми е кај нас ги нема или се многу поскапи? Дали има некој конкретен бренд што се препорачува/го користите?
јас нарачав од iherb , за точно еден месец ми стигна пратката. Тука се 1600 или 1800 , а од iherb 1100
Јас пијам метилирана фолна од 1000. Во Македонија е 1800 денари, на Iherb e околу 600 денари (11 долари)
dali e vistina deka kaj nego se ceka dolgo za da zakazes bidejki mene sega treba da mi stigne vaucerot I sakam da znam malku poveke za nego zatova I prasuvam ti blagodaram uste ednas milicka❤️❤️
Кога чекав за преглед декемврито, дојде пациентка со сопругот и побара преглед кај Лазаревски. Сестра Анита им кажа дека мора да закажат, со тоа што прв слободен термин за нови пациенти е во март. Најдобро да се слушнеш со сестрата и да си закажеш со време.