Женски, која има искуство со боцкање фостимон дома? Како ви одеше со растварање на прашокот? Јас мислам дека не е тешко ама сепак да ве прашам вас, вие знаете повеќе од медицинска сестра да објасните! Сите што пишавте погоре, идеме даље
Zdravo dushka , Iskreno mozam da ti napravam sporedba za dr.Hadzi Lega vo remedika i vo new born ... Koga bev vo remedika kaj nego haooos , i da saka doktrot da postigni neshto stvarno beshe haoos tamu , guzva, chekanje , ako e bolnica , malku bea doktori a mn obvrski ... praktichno dzabe im e situacijata bolnica ... Dodeka vo new born , doktrot beshe skroz poinaku , prvo imashe vreme za razgovor , za posvetenost ... ubavo da razgleda , ako imaat mn pacienti sepak samo toa pravaat i se posveteni site i sestari i doktori ... vlijae toa sto samo toa rabotat, nemaat poraganje, pregledi , dezurstva ... ne se umorni od drugite raboti ... E sega sekogash stoi muabetot kaj sto ke uspeesh tie gi falish ... e da ama pak vo nedela vo 12 chastot otvorija za mene samo da mi napravat transfer , 2 sestri, doktorot, embriolog , im rasipav nedela ama pak site se raduvavme na pozitivna beta ... Good Luck... kaj i da reshish imaj verba ❤
Zdravo devojki sakam da prasam dali nekoj pravel torc test i kolku cini testot a me interesira i koi drugi ispituvanja da gi napravam posle neuspesno invitro so mised abotrus osven torc test i brisevi
На приватно околу 4000-5000 денари отвори во приватните лабаратории има во сите, ако си од Ск побарај си упат од матичен секако е многу поефтино
Јас имам правено во центар за јавно здравје , ќе си земеш упат од матичен , пред неколку години беше околу 700 ден до 1000 најмногу , не се сеќавам точно
Незнам што предходно имаш проверено , да си провериш тромбофилија и генски мутации, на трансфузиологија јас ги имам проверувано со упат од матичен гинеколог , тироида и антитела на тироидна....
D-dimeri i hemostaza priveriv vo normala bea,genetski nemam ,kariotip i antitela na tiroidna a tiroidnata ja proveriv 1.5 mi e ama ja odrzuvam so eutirox od 25
Јас проверував на трансфузиологија , можеш и во ману , има термини за боцкање околу недела дена се чекаат резултатите
Можеш со упат од матичен гинеколог да испиташ генски мутации за тромбофилија во МАНУ. 450 ден е, без термини закажување.
Pravat torch I na mikrobioligija vo institute nekogas gi nema site reagensi jas pravev I tamu I tamu taka da nekoi analizi mi se poklopija ama sakav da bide komoletno da gi imam site virusi ispitano stomapadjat pod torch.
И моето "омилено" :Една моја комшивка на одмор отидоа и се фати Туку да ве прашам, за ваучер поднесов на 5 ти јануари. Ако имаа комисија как 26ти кај да е треба писмо да ми стигни , е сега се до поднесувањето е пресно направено освен пап-от тој истекува овој месец( ама кога ги поднесов докум. си беше во рок) Е прашањето ми е, ако ми речат нешто фали, пап пак ќе правам или се важи денот на поднесување. @Twins256 силата не си ја знаеш мила која и тука ја пренесе