Фала ти, веќе пијам метилирана фолна и метилирана Б12. Правев инсеминација и ми рече дека ако останам бремена да одам на трансфузиолог за дали треба клексани. Значи по овие резултати може да се види дали ќе треба да примам пред бременост и за време на бременост?
Doktor Popovic, samo pofalni zborovi za nego. Nema da zgresis ako go odberes nego. Prvo in vitro kaj nego, uspesno. Imam since 14 meseci. Ti posakuvam so lesno da odi se i sto pobrzo da se izraduvas
Me interesira za vase mislenje za ginekolog Stojan Organziski okolu invitro i histeroskopija na matka
Дали спермогамите за ваучер треба едниот да е од државна а другиот може од приватна установа? И дали може и двата од државна едниот од гинекологија а другиот од хистологија?
Девојки едно прашање имам страсна главоболка смеам ли да пијам налгесин, почнав да се боцкам па сега нз дали додека се боцкам можам да примам некакви лекови за главоболка
Во врска со ваучерот за спермограмот пишува дека последниот спермограм да не биде постар од 1 год. Дали добро сфаќам дека може првиот да ми е од 2020 год., а вториот нов од сега?
Lele jas se ubiv od pienje svasta dodeka se bockav....od brufeni, efridoli i ketonali....zasto ne mi kazaa nisto. Se nadevam toa ne bese pricinara za neuspesniot transfer
За 1то дете спермограмот дента на имсеминација беше ужас претходно сите совршени, се гледаме со ембриологот,, препорака јасно ивф си пишува, на 3 милиони после swim up, се бидува и со нивниот организам, не функционира и тој дел исто секој ден, нели. Ај реков спремна јас пресоблечена, ставај катетерот и бидна, што би рекол Таше еден сперматозоид треба за чудо. Сега 4год подоцна спермограмот е баш лош, туку да си прашам на 5ти јануари поднесени документи, не требаше до сега да имам одговор? Само го гледам тоа сандачето, вака писмо немам чекано, не се сеќавам од кога