Не сум во вашата дружина но ве читам редовно Сакам да ти кажам да не се осекаш виновно и дека ете така требало да биде Втора бременост строго лежење крварење контракции инекции апчиња шо ти не и на крај спонтан во 17 недела Не е до нас верувај И на глава да сме виселе пак ке било исто Другиот пат ке е успешно но стравот ке те следи цело време се додека не фатеш бебето у раце а ти писакувам и тебе и на другите чкенки шо поскоро да биде
Здраво во план сум да правам инвитро по 3 пат две неуспешни инвитра во Систина сакам да променам доктор и се двоумам помеѓу Петановски или Таше во Битола ве молам за искуства и ваши мислења во врска со нив.
Девојки да се пријавам, денеска конечно однесени документите во фондот, сега останува да чекам позитивен одговор. Сите документи ми се нови, мислам дека поднесов се, во фондот убаво проверивме, на копиите ми ставија печат и потпис, сега ќе ми важеле како оргинал, се комплет средено, конечно. Сега уште да ја решам дилемата каде да одам, во понеделник имам консултација во Систина кај Митко, а тука е и Трајковски, првичната опција. Споделете ми искуства ве молам, знам дека од секаде има и задоволни и не задоволни, но не е лошо да се слушне секое мислење.
Jas od kaj Mitko sum zadovolna, prezadovolna. Najubavo otidi si na konsultacija, i koj ke ti klikne povekje toj, i dvajcata se super doktori. Da bide uspesno
Devojki da ve prasam, ispituvav genetski vo humana genetika i mi rekoa deka se super, i sakam da odam kaj dr jani dali ima potreba ili ne? Isti analizi se taka?
успешно износена бременост до 42+6 пак лежење пак крварења 33гн отворена 2см и изгурав 16 дена над термин породена со провокации за 4 саати од до Наредниот пат се ке биде ок ,верувај ми
Имам пакетче Достинекс со рок до март 2022. Ако некому треба, го подарувам. Може да се подигне од понеделник натаму.
Da ve prasam, sega od ovoj ciklus ke treba da pocnam so mikroginon pak ( prethodno ja prekinavme terapijata bidejki maz mi izleze pozitiven, pred da pocnam superfakt) *Imam provereno hormoni, pap i brisevi za da posnesam za vaucer i si bea ok. Sega, gledam otprilika vazat do mart, a ivf bi bilo nekade pocetok na april. Dali ima potreba da si povtoram hormoni i brisevi pred postapkava sto mislite ? Malku sum si panicar, ama taa sum ☹️
Брисеви направи си пак. Не заради важноста како документ, туку за да си бидете сигурни дека се чисти пред да почнете. Со лесно нека тече постапката и нека е со успех од прва!