Zdravo feminki, dali ima nekoja so uspesno invitro na prv obid, a da prethodno imala vonmatericna bremenost I otstraneta tuba?
Lele to blagodaram sto odgovori. Mi dade nadez Jas imam leva otstraneta tuba poradi vonmatericna bremenost. Veke poveke od godina probuvame prirodno( poslednite 3 meseci so klomifen) I nisto. Desnata tuba mi e proodna, ali sepak ne se fati, iako predhodniot pat od prva. Sleden cekor ni e invitro, ne bi sakala ni da probam so inseminacija. Nekako potsvesno strav mi e pak da ne se zaglavi embrionceto vo tubata.
А едната туба во ред ли е, ако не е во ред подобро е и таа да се одстрани да не дојде пак до вонматерична бременост.
Ако е проодна не може да дојде до вонматерична бременост.Со ин витро и да на не е проодна пак не може бидејќи ембрионот дирекно го стават во матката.
Jas imam otstraneta tuba zaradi vonmatericna bremenost. Uspesno invitro, a sega prirodna bremenost so poluzapusena desna tuba, no verojatno posle poragjaj se slucilo nesto ,bidejki bebeto e vo red i e vo matka pozdrav, ubav den
Многу ретко но да, и при ин витро може да дојде до вонматерична бременост. Ајде само храбро и ти посакувам успех од прва!
Zdravo devojcinja vcera pravev transver 2 blastocisti embrioni mi bea vrateni 4 zsmrznavme se nadevam konecno sonot ke se ostvari ☺️srekno na site
Девојки дали знете оваа недела дали имасе систанок комисијата за ваучери. Прошлата немаа, секрекарките не биле на работа