Здраво, каде правевте 4D ехо? Која е отприлика цената кај матичен гинеколог, која е на клиника а која во приватните клиники?
Kaj maticen cenite se razlicni od 250 den nagore (site maticni razlicno naplakaat) , na klinika bi trebalo da e 60-80 den, a po privatnive kliniki ceni od 2.000den nagore
Jas bev vo plodnost 4 insiminaci napraviv i po 3 casa cekav pred vrata terminot vo 10 a vo 1 da vleguvas toa bese naj stresno da cekas po sekoja kontrola 3 casa sega sum vo Newborn prvo invitro mi e kaj Dr. Vladimir Trajkovski do sega ne sum sretnala naj pozitiven doktor i naj dobar tim od tamu , jas kako sto gledav se trudese mng za da bide uspesno iako jas bev mng napnata i sakav sto po brzo da go naprava toj cekase da si bide se kako sto treba p da napravime transfer , sega ceka uste nema napraveno 14 dena i ako e neuspesno , pak bi go izbral istiot doktor . Toj go napravi svoeto kako sto trebase a sega e na gospod ako saka toj ke bide ako ne drugiot pat Gospod da ti pomognet kaj da odlucis pozdrav.
Site se dobri doktori i site se trudat da imame uspeh , no jas imam podobro mislenje za Trajkovski sega imam napraveno invitro pred 10 dena i si ceka rezultat, no za mene e naj vnimatelniot i pozitivniot doktor poz . I ti poskauva uspeh kaj da odlucis .
Zdravo, Moze li da mi kazes koga se javi kaj Ivanovski za da zakazes termin? Jas uspev vo Januari da ja dobijam sestrata negova no mi rece za konsultacija deka kje mi javi vo fevruari za da mi zakazat i seuste nisto...Pozdrav
Здраво, Дали некоја од феминките очекува ваучер од фондот? Имам поднесено документи за ИВФ постапка Ве молам за повратно дали некој има добиено ваучер периодов? Јас аплицирав на 05,01,2022 год и уште немам добиено никаков одговор фала однапред за одговор
Јас аплицирав 03.02.2022 и сеуште нема ништо секако е рано за мене ама ти многу чекаш најубаво јави се прашај си
Здраво девојки, ме интересира искуство за Таше во Битола , бев кај него на преглед ама некако ми остави впечаток на самобендисан.