Zdravo Nekoi preporaki za toa sto smee a sto ne smee da se vnesuva i pravi pred i posle transfer. Blagodaram
Od Kumanovo sum... ke napravam Ponedelnik na 14 den... Resiv da se strpam ... Pozitivna misla za povisoka beta.. Ti blagodaram..
На Фб ке отвориш на страната здружение до бебе по патот на инв има многу корисни работи а имат и еден пост што смее што не смее да се јаде пред пункција после пункција пред трансвер после трансвер многу убаво е објаснето
Pa dobro e da go napravis, iako ne e zadolzitelno, barem ne bese vo 2019 jas koga aplicirav za vaucer
Здраво, дали има некој искуство со процедура тесе во плодност? Кај сопругот е утврдена азоспермија, пишав во другата група никој не ми враќа. Ке ве молам многу ке ми значи било кое искуство во шок сум
Mojata drugarka ima prvo uspesno invitro so bliznaci, kaj hadzi lega so azoospermija. Nemoj nikako da se razocaras
Фала ти, дали препорачува другарката систина или плодност? можеш да ме поврзеш некако со неа зошто сум исплашена, во резултатот нема ниту еден сперматозоид
Која дата у месецот ги пуштат термините за кариотип? Ве замолувам кога ке има пуштено да ми пишите и како да проверувам јас кога има на мој термин но кој дел да гледам
Околу 10ти во месецот пуштаат термини. http://mojtermin.mk/map/specijalist...ginekologija_i_akusherstvo&resource=873745910
Вакво нешто прават во систина? Сестра ми правеше во систина, само и кажале супер ембрион. Дали значи по дифолт го провериле или?