И јас бев позитивна на уреаплазма пред да пратам документи,4 пати пиев антибиотик два пати еритромици н и 2 пати сумамед.И на крајот сама си го најдов лекот читајќи на форумот.Десетина дена го користевме и јас и маж ми и нареден брис негативен.
Јас сум 12 ден после трансфер и се обидувам да се воздржам до вторник да не направам дома тест Официјално се ме боли и се проверувам стално да не сум добила Незнам како ќе издржам уште три дена
Лелеее што убаво Јас не сакам да правам бидејки последниот пат правев порано добив позитивен ама после тоа излезе биохемиска и ми се сруши светот Ќе си почекам до 15 ден
Мене на листот што ми го дадоа од болница пишуваше тест на 12 ден. Истиот ден и бета правев 440 ми беше.
Мислам дека и јас кога правев во Систина ми пишуваше проверка на бета на 14 ден. А сега во Плодност домашен тест на 12 ден. Јас во 6 сабајле го направив не спиев цела вечер
Систина ми рекоа 14 ден, без да го бројам денот на трансфер, а сега Плодност сестрата ми рече тест на 12 ден броејќи го и денот на трансфер.
Среќно Како се понашаше после трансвер, строго мирување или се движиш? Мојот трансвер е во Понеделник
Првите два дена само лежење и одмарање , станував за до тоалет После тоа почнав со движење и еве последните денови правам по една прошетка со кутрето. Чистење, дигање и вежбање не
Jas nemam nekoj simptomi osven po malku nekoe peckanje vo jajnici inaku imam 3 dnevni embrioncinja nestrpliv sum sakam vo ponedelnik da go napravam testot na 10 den. Sto mislis ke mi pokaze li?
Vo prvite dva ifv strogo lezene vo treto se dvizev i normalno funkcionirav i pak negativno taka sto ne e do lezeneto ili dvizenete bitno e da se poklopat kockite . Ti posakuvam mnogu sreca i da si imas pozitiva beta. I ti davam sovet kolku sto mozes bidi psihicki smirena i pozitivno misli.
Јас мислам дека е рано, барем почекај докај 12 ден Ако не ти покаже ќе се разочараш а до 15 ден се менуваат резултатите, сите сме различни Со среќа и пиши ни со позитивни вести ♡
Феминки јас денес направив тест и ве послушав Добив бледа линија со утринска мокрача но не се радувам и ќе чекам бетата да видам дали ќе се дуплира да не се надевам залудно пак ♡♡♡ Што мислите вие?