Fala ti mnogu!!! Se ponadevav Fala ti mnogu!!!!? Se pondevav ovoj pat ama nisto!!! Od dve vrateni embrioncinja na 3ti den rekov ke bide... Ama odime ponatamu. ❤️
Obicno triger davaat na golemina od 18 do 22 I posle trigerot pomalite folikuli rastat po okolu 2 mm na den Ako ti e dobar i estradiolot nema prostor za panika
So srekja mila i moeto sega stigna Samo sto ukluciv komp da se pofalam gledam tvoja poraka . So srekja i uspesno da ni e na dvete i uspeh na siteeeee . QUOTE="Wanna.be.mum za kade se oduci?
Mila poznati mi se tie izmesani emocii, Ama ubavo e vremeto odi prosetaj , misla pozitivna i nema otkazuvanje. Odime naped so nadez za uspeh,
Девојки едно прашање сопругот ќе прави спермограм на 24.02 ме интересира за вториот спермограм дали ќе можи да го прави после 25.03 или ќе треба после 24.04 за прво инвитро ми е ако може некој да ми одговори.
Спермограмите што се праќаат за ваучер, треба да се со најмалку еден месец разлика меѓу нив. Значи после 25.03 треба да е вториот. Имајте во предвид и дека анализите треба да се направени во различни лаборатории.
Девојки може некој да ми објасни, зошто некогаш се дава од 5000 една, а некогаш од 10 000 две, стоп инекција?
Девојчиња денес бидна и мојот трансвер Да ве известам дека Пролутекс ми ставија сабајле пред трансвер, не било ништо страшно, само јас испаничив одповеќе
Девојки здраво Ми треба ваше мислење 4Д за ивф, има ли врска на кој ден од циклус се прави? Сакам да земам упат за на ГАК.
Дечки, ве молам за мислење и искуство (секое ке ми значи). Кај сопругот направија спермограм повторен - повторно азоспермија, хормонален статус: фсх покачен 30miu/ml а другите се во ред, ехо во ред (тестиси рекоа плочеста форма), чекаме резултати од делеции и треба да закажеме кариотип... многу сум исплашена, имал ли некој вакво искуство со сите овие испитувања? фала ви
Благодарам многу уште да ми кажете за 4д ехо на кој ден најдобро да се направи за фоликули да се види колку ги има и дали има воопшто пошто јас сум со ниски резерви.