4д втора половина од циклус, пожелно е после овулација. Јас последниот пат заборавив на ова и отидов рано, па не сакаа да ми дадат извештај (не се гледаше ништо), ме вратија да дојдам подоцна.
Ми земаа крв за естрадиол и прогестерон, се јавија после.... Рекоа ок се резултатите. Од целава постапка, само од Пункцијата имам страв.
Јееј среќни сандачињата денеседвај чекав иако постапката за некој месец ја планирам во Плодност среќно
Ic da ne se sekiras kako lesen son e . Ce zaspies za 10 15 minuti i tolku. Misli pozitivno . Za dve nedeli trudna ce si ...
Каков страв одиш со краткотрајна анестезија ништо не чуствуваш и толку, важно е после неа да пиеш течности и исо спорт
Dali vi se slucilo da piete Dabroston da dobiete ciklus? I kolku dena ste go piele pred da dobiete? Endometriumot mi e zdebelen, hormonite haos, pa mi preporaca doktorot pred sledniot transfer dabroston da pijam
И јас лани кога правев прво ИВФ бев како тебе. Како да ме праќаа на колење место на пункција. Овој пат (треба одново да го терам цел процес) ќе се потрудам некако да не се плашам толку. Ти го препорачувам и тебе истото! Пробај да бидеш смирена, и да имаш верба во докторите и целиот процес!
Женскии мене бетата денес на 15 ден ми е 985 пресреќна сум, после 5 години да се ослободам малку. јеејј.. На сите други ви посакувам успех и да не се ОТКАЖУВАТЕ! ♡
Додека отидам кај докторот дали ми се ок хормоните? Правени на 3 ден. По мене мислам дека се ок. И што мислите за резултатот од Анти Милеровиот хормон ? Имам 42 год.