Devojchinja ubavi I hrabri, zdravo Mi treba info, koja e procedurata I cenata za prefrlanje na dve zamrznati embrioncinja od Edna klinika vo druga? Konkretno od New Born vo Remedika?
Јас поднесов на 18.01.2022 и сеуште немам одговор.Телефонски ми кажаа да се јавам нареден петок за информација дали се разгледани или не документите.
Дали одобруваат ваучер поради резултат од HSG на еден непрооден канал, а другиот делумно и под компресија пропушта. И без направени инсеминации?
Mislam zaradi godiniti sto vcera gi navede nema da baraat inseminacii Ke ti pobaraat amh ama tvojot e ureden
Ако нарачаш преку DHL, кога ќе стигне пратката тука ќе треба да платиш и плус трошоци према DHL за услугата. Нарачај си преку LocalPost. Мене секоја пратка ми стигала за околу 3 недели.
Dokolku nekoj ima neotvoreno Q10 UBINIQONOL od IHERB, eventualno zalihi od tie vitamini, ako eventualno gi prodava da me kontaktira.
дали во одобрија со донатор или со свои ЈК? јас сум исто со еден непрооден и низок амх па треба да поднесувам документација. На темава читав со низок амх да не ги доставувам реузлтатите од амх бидејќи само со донатор ќе одобреле
So nizok AMH mozat da dadat vaucer samo ednash, pri sto dopolnitelno dostavuvash baranje da koristish svoj bioloshki materijal. Kako i da e AMH ne baraat vo zadolzitelna dokumentacija...moze naknadno da go pobaraat na pr. ako majkata e povozrasna I vo toj sluchaj se dosavuva naod za AMH i baranjeto
Ми одобрија со сопствени јајце клетки. Имав фсх 19 и МОРАВ да поднесам резултат од амх 0.5 што беше прениско за моја возраст,една непроодна туба,лош спермограм ми рекоа да напишам барање за ваучерот да биде со сопствени јајце клетки бидејќи ми е прв обид. Тебе ако ти е во ред фсх не поднесувај амх. Сега кога поднесов за втор ваучер поднесов амх од 1.35 што беше подобра вредност од првиот пат ,одлични хормони,одличен спермограм и ми одобрија повторно со мои овој пат без барање. Ми беше страв да не ме одбијат да ми речат што бараш ок си или пак ради првиот неуспешен да ми дадат со донирани но ете среќа моја.
Девојки дхеа 50мг нарачав за 990 ден од битола од body outlet на фб доколку некоја има потреба да знаете. Бидејќи разликата во цена е драстична во Ск се 1990 ден. Пратката ми стигна за 2 дена
Ako imas nekoj poznat da ti donese od bugarija Duplo se poeftini od tuka koga se na akcija a chesto gledam se na upola cena na NOW na solgar bea malku poskapi Kako pomina na punkcija Cekame ubavi vesti
Moze link odkade da gi baram od bugarija? Najdov nesto no i tamu se 100 leva, ts 50 evra iato kako vo mkd, i toa na promovija 20% off.
FSH мие 12.15 . Освен со АМХ , мака мачам со стрептокока. Од кај ја закачив не ми е јасно. Прележав ковид пред 1 година , дали од премногу антибиотици, не ми е јасно.