Javi se na telefon i pobaraj ja Bistra, administracija ona vodi za In Vitro, ke te povrzat, najrelevanten odgovor ke dobies. Se e kaceno vo Sistina, da ne spekuliram tuka, mi se cini sekoj mesec po malku se kacuvaat
Normalno e i mene taka mi bese, bez griza. Ako ti e misla prasaj si go doktorot. Iako mi bese oskuden ciklusot super embrioni izvadiv. So srekja
Девојки дали некоја после трансфер имала зголемен вагинален исцедок? Нема боја нема мирис ни чешање, ама чуството е ко добиено кога протекува, само не е крв туку проѕирен исцедок, а 5 ден од трансфер ми е... има некоја што имала ваков исцедок и што би можело да биде?
Zenski, vtor ciklus posle neuspesnoto invitro, 19dena samo,mnogu kratok ciklus,a krvaram uzasno mnogu...ne mozam do kada da vlezam, za sekunda lom pravam. Koga ke se stabiliziraat ova hormonive. Vekje aman
Devojki posle kolku vreme od kiretaza dobivte ciklus? Vo sredata imav kiretaza posle mised vecerva imam krvarenje shto mislam deka e ciklus bidejki prethodnive dena nemav nikakvo krvarenje.
И моите се замрзнати во април. Се јавив јас да прашам за цената, ама пошто сакам да правам уште еден трансфер у септември рекоа ќе ме "чекале" до тогаш и да платам само трансфер. Бар тоа ми е во план сега за сега, да пробам со уште два да вратам па ако биде биде. Ако не чао џаци Четири имам замрзнато, ама два од тие се со многу слаб квалитет као Баш пиши ако разбереш цена
Ne moze da ti e ciklus ako si imala kiretaza vo sredata. Ciklus treba da dobies od 28 do 40 dena po kiretazata, nekogas i pokasno, zavisno kako ke pagja betata i se nadevame deka se e iscisteno. Toa sto ste imale krvarenje e donekade normalno, zavisno kolku e, ako e kako ciklus poseti ginekolog. Jas bev na kontrola na dve nedeli po kiretaza, seuste imav krv vo matkata i mi dadoa uste edna doza ergometril da ispijam. Dobiv ciklus na 30 den od kiretazata.
И јас треба овој месец да платам,планирам за 2 месеци да правам трансвер.Сакаш да кажеш ти рекоа кога ќе платеш за трансверот да платеш и за чувањето на ембрионите?
Fala ti od ❤️na odgovorot i sovetotOchigledno zaludno zvonam nikoj ne mi kreva.Ke mora da pojdam tamu da se informiram,drug nacin nema.
Не Туку да не платам за оваа година. Нели у април треба да платам и тоа ќе важи до следен април. Епа "гратис" ќе ми ги дале тие 5мес ( од април до септм )