Уффф, не е проблем гола колку што е проблем, што кога имам менструација сама себе неможам да се поднесам а не па да ми праат ехо, во секој случај тоа е што е, јака психа и тераме
На сестра ти 2 ембриони и вратија? Можно е близначиња да се сега за сега Таман и закажал за прв преглед за 10 дена. Тогаш ќе е негде 6та недела и ќе треба срце да слушнат. Ама за скрининг се нешто помешала. Не може за 5 дена да има скрининг. Мн се израдував за сестра ти Што убавко, тете ќе бидеш Со лесно нека и е
Девојки едно прашање преф два дена правев тест втората беше бледа денес пак правев втората е веке црвена но јас имам некое крварење сабајле беше кафеаво а сега розово што може да е тоа инаку ми е 11 ден од трансвер
Верувам дека не е страшно ама најдобро да се слушнеш со ивф докторот да те види. Пошто веќе имаш добра црвена црта оди напрај си бета. Честитки
Баш од тука ми викаат дека нема. најдов во Косово, некој што зимал да ми каже искуство дали се истите?
Da ve prasam nesto ako ima nesto ne daj boze loso ako pri transfer ne se fateni embrionite ke ima krvarenje taka? I dali ima vrska koga se pravi testot za bremenost? Fala najmnogu
Ne treba da ti probie krv iako nema da bides trudna, poradi progesteronska terapija sto ja primis. Ako imas krv, pravi si test, ima slucaji (kako mojot na primer), koga e implantacija i zaradi toa imav krv, a jas mislev deka dobiv. Razlicno e za sekoj organizam. Ima zeni sto ne krvarat a se trudni. Ako imas blasto embrioni transferirani, vo 9ti den posle transferot ke treba da dobies pozitiven rezultat ako si trudna, Ako imas 3deven, okolu 11ti den ke treba da pokaze druga linija testot. Jas imav blasto i kaj mene bleda linja imase od 7mi den na transfer. So srekja
Девојки едно прашање пред два дена правев тест втората беше бледа денес пак правев втората е веке црвена но јас имам некое крварење сабајле беше кафеаво а сега розово што може да е тоа инаку ми е 11 ден од трансвер дали е нормално ве молам кажете ми ако имате искуство.. звонам на инв докторот но не можам да ги добијам
Ви благодарам девојки, и кажав на сестрата дека од Косово најдов, рече супер можеш да ги примиш истите се
Да не те разочарувам пред време,ама и кај мене беше така на 9 ти ден бледа линија,на 11 добив кафеав исцедок и ниска бета.Направи бета за да бидеш сигурна.
Ako ne na tel, odi im tamu licno ili neka te vidi maticniot. Moze da e implantacisko, moze da e od aspirinot, toa treba doktor da ti kaze. So srekja
Devojcinja ve molam spodelete iskustvo za skretching na matkata pred transfer. Imav kiretaza vo dekemvri, ke napravam transfer i ke probame vo priroden ciklus. Sakam da napravam ambulantski skretching pred transfer. Dali da napravam sto mislite? Vrz osnov na toa deka imav kiretaza, ne znam kolku ke pomogne dopolnitelno.. no bi sakala da mi dadete soveti