Девојки, овој месец пиев микрогином, кога ги завршив ми почна крварењето, но не ми е обилно како што ми било порано. Некако ептен слабо , дали е од апчињата, имате ли вие искуство? Денес ми е трети ден и веќе скоро па ништо да немам.
Kaj sekoj e razlicno. No doktorot mi posoci deka ciklusot posle mikroginon moze da bide oskuden, duri i kafeav, i normalno e i se smeta za ciklus. Samo posle zavrsuvanje na mikroginon, dokolku si vo postapka, trebalo da vtoriot den da ispitas hormoni. Konstitaj si se so tvojot doktor.
Zdravo luge denes napraviv beta i mi izleze pomalce od 1 mislite ima shansa do. Cetvrtok da porasne ili toa e toa? Fala mnogu najmnogu ve molam za odgovor dr nemozam kako. Voobicaeno da ja dobijam
Preku krv ako ima bremenost ke si dobiela povisoka broja iako e 10 den Moe mislenje Neka ti kaze dr Jas obicno sum prekinuvala so terapija po sovet na dr
Девојки има ли искуство некоја да сподели со Е2 - 276 на 7ми ден од стимулации, па да подпорасне до 10ти ден со поголема терапија ако се даде?
Здраво девојки, ве молам пишете ми контакти од кого сте нарачувале Мериоферт од Косово и истите ви ги доставиле до граница.
Нема врска ниската бета под 1 со прогестерон, би требало ако си бремена да има некаква вредност макар и под 100. Слушни се со докторот и прекини терапија, глава горе, исплачи се денес а од утре со нови сили, откажување нема, сите сме прошле низ истото мила!
Mene mi bese uste po nisko, i naglo porasne posle 10tiot den.. ama mi go pokaci terapijata na 4 fostimoni dnevno. Ke porasne. Jas na kraj dobiv 16 zreli jajce kletki, a estradiolot mi pravese problem vo prvite nedeli. so srekja
Znaci nisto od porasnuvanjeto na betata aj moze e rano kaj mene moze hormonite se niski ke vidime vo cetvrtok
Sto znaci poor responder? Procitam vo internet e pacient so namaleni rezervi..jas imam amh 3, 30 godini, zasto mislis ne sum odgovorila dobro na terapijata?