Милион гушки и еден тон среќа ти праќам и тука драга друшка. Насмевката од лицата ваши и солзите радосници секогаш да бидат дел од вашиот живот. Јунак на мама и тато!!!❤❤❤ Се радувам ко за себе...до небо..до бескрај!!! Ваквите хероини ми се ветер во грб и поттик за понатаму✊✊✊
Здраво женички .Нова сум на форумов но ја делам истата мака како вас.Правев ин витро во Словенија и денес ми е 9ден од ЕТ.Сабајлево се разбудив со болки во стомакот исто како да ќе добијам секој момент .Терапија имам естрофем 3×2 и прогестерон 3×1.Ваше мислење,искуства?
Ако е 5 дневен ембрион можеш и домашен тест да направиш! Ти посакувам среќа и да се израдуваш @Brooklyn каква неверојатна приказна, пуштам среќа за јуначето да успее до крај
Zdravo samo da ve prasam posle kolku vreme prokrvarivte odkako prekinavte terapija jas ja prekinav vo ponedelnik i uste neam dobieno i neam krv zasto betata mi bese preniska fala i posleden pat pisuvam so sreka na site
Мила јас добив на 10 ти ден од негативна бета. Не се секирај, ќе добиеш. Се е изместено овој циклус. Жал ми е, крени главата и прави план за следно И да ни пишеш нареден пат Сите сме биле збунети после прво
Консултиравте нуклеарен доктор или ивф доктор препишува и укинува Немам искуство Ама од читање и слушање нели терапија за тироидна не се прекинува туку се намалува по шема
Сите различно душиче ама во просек за 10тина дена и не се секирај, нит си досадна нит треба да не пишуваш, секоја реакција е нормална сите сме прошле низ истото, повеќе или помалку. Ајде глава горе и спремај се одма за следен трансфер ако се е во ред. Те гушкам!
Dali rodeno so tvoi j.k, dali so donirani, dali posvoeno....deteto sekako ke go sakas najmnogu na svetot. Ne se obeshrabruvaj ako odis so donirani, toa bebe ke ti raste pod srceto 9 meseci Toa bebe si e tvoe, DNK e samo edna nishka vo kletkata, nisto povekje. So lesno i pobrzo so mese polno